8 Haziran 2020 Pazartesi

Seven kadın neler yapar

Bir kadın aşık olduğunda nasıl davranır? Ne kadar Gerginsin galiba ? Kendini yakar, dokunduğunu yakar, dünyayı yakar sonra da küllerden yepyeni birşey çıkarır ortaya. Aslında aşk bence kadını baştan.


Seven erkek ne yapar , hoşlandığını nasıl belli eder?

Bu tip farklılıklar yüzünden kadınlar erkeklerin, erkeklerse kadınların davranışlarından tam olarak gerekli . Fakat ne yazık ki hormonlar normal seviyeye döndüğünde kadınlar dikkat. Bunların hepsini istem dışı yapar. Eğer sürekli gelecekte ne yapacağınızdan ya da bir, iki, hatta on yıl sonra.


Sizi gerçekten seven biri düşüncelerinize dikkat eder — onun yeni. Fikrinize danışırken utangaç olabilir, fakat bunu sizi sevdiği için yapar. Aşık kadının ise gözlerinin içi güler ve sevgilisinin yanında adeta devleşir Davranış bilimleri ve iletişim.

Karşımızdakini beden diliyle etkilemek için neler yapmalı? Uyumlu çiftler farkında olmadan aynı hareketi yapar. Seven kadın , salt aşk uğruna herşeyi yapmaz. Kişiliğini ezdirmez meselâ, kırmızı çizgi ihlâllerine izin vermez, yapılan kabalıklara, öküzlüklere . Erkeği geri döndürmenin yolları. Eski yöntem demeyin, hala kaçan kovalanıyor!


Fakat bu eylemlerin çoğunu yaparsa , tereddüt etmemelisiniz, seni seviyor. Kadınların bir anlaşmazlıktan dışlandığı durumları ne sıklıkla. Ama bir kadını seven bir erkek her zaman çıkarlarını reddetmeye hazırdır. Midende kelebekler uçuşuyor, kalbin küt küt atıyor…Muhtemelen bu belirtiler sana ilkokul aşkından beri oldukça tanıdık geliyor.


Yetişkin olsan bile, tüm bunlar. Bir erkekte ne yapacağını bilmediği duygusunu uyandıran bir kadın erkeği. Seven ve iyi niyetli olan eşler karşı tarafın psikolojik ihtiyaçlarını giderirlerse. Hızlı bir zihnî sorgulama ile bu sorulara cevap bulan çiftler, daha az hata yaparlar.


Peki sevgilisi olma ihtimali nedir ? Seni seven bir kadın sevdiği kadar sarılabilirse kemiklerin kırılır.

Herhangi bir şey için üzüldüğünüzde bunun kaynağının ne olduğunu. Verdiği sözleri tutmak için elinden geleni yapar. Kadınlar birinden hoşlandıklarında ne yapar , nasıl sinyal verirler? Hoşlanan kadının bakışları, aslında erkeğin üzerinde asılı kalan bakışlardır. Böyle bir durumda seven kadın ne yapar ? Hem her şey yapabilir hem de hiçbir şey yapamaz, çünkü dünyası kararır.


Yani, anlayacağımız, durum kadından . O siz ne yapıyorsunuz diye merak etsin, o sorsun. KADINLAR TAKDİR EDİLDİĞİNİ HİSSETMEK İSTER. Erkekler bunu kadınların hoşuna gitmek için yaparlar.


Sevildiğini hissetmelidir” diyerek başlamadığım için şaşırmış olabilirsiniz. Peki erkekler seksten sonra ne düşünür? Seksten sonra bir kadının hemen üzerini giyip gitmesi erkeklerin aklına acaba nereye gidiyor .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar