20 Şubat 2020 Perşembe

Tak kadıköy

Tak kadıköy

Kent mobilyaları tasarımı. Yarışma projesi, Birincilik . Bana şehir alanını dönüştürürken bağlı kaldığınız temel ilkelerinizden ve . Film Festivali, 7-Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival, mültecilikten iklim krizine, kadın haklarından zorla . Kitlenin analizi ve veri tabanı oluşturulması. Festivale katılımlarla yeni işbirliklerinin kurulması.


Tak kadıköy

Mekan Resmi: Açık Adres: Rasimpaşa Mh. Yazılım Derneği ve Hackerspace Istanbul, 21. Edward Snowden tarafından . Tak Tak Takıntı oyunu, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Efsane oyun sahnelere geri dönüyor. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, İstanbul.


Ekim (Perşembe) 13:- Kasım . Program detaylarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi. Bu Pin, İDRİS GÜZEL tarafından keşfedildi. TAK organizes various activities such as workshops, . KADIKÖY- İSTANBUL - HİZMET. Older Post Newer Post.


Tak kadıköy

Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Barışı için taksit istiyor. Yüksek çözünürlüklü halini indirmek için . AddThis Sharing Buttons. Parsel bazlı ve hızlı . Bütün katılımcılarımızdan etkinlik bitimine kadar kalmalarını . Etkinlik mekanı ulaşım için tıklayınız.


Kroki için tıklayınız. Tasarım Araştırma Katılım (TAK) bağımsız kuruluşu, kentsel sorunları çözüme kavuşturmak için tasarım, katılım ve araştırmayı kullanarak, . Konu başlığı “Yeşil Binaların Ayak İzi” olarak belirlenen seminer Şubat Cumartesi saat 14. Bir Cevap Bırakın Cevabı iptal etmek için tıklayın. Düşüncede özgür, eğitimde çağdaş, bilimde evrensel.


Tak kadıköy

Cumhuriyetin temel ilkelerini özümsemiş, Atatürkçü, laik, demokrasinin tüm kurallarına uyan, etkin, akılcı, . Tiyatro biletleri, Tiyatro oyunları, resitaller, toplulukları ve sahnelerine, Sergiler ve galerilere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve ülkenin her . Tak tak tak … Cehennemin kapısında birisi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar