3 Aralık 2019 Salı

Sabah namazı yüzü güzelleştirir

Sabah namazı yüzü güzelleştirir

Kılmayanlar itici olur diyoruz. Ama çoğu zaman böyle bir şey yok. Ahmet Arslan, günde kez alınan namaz abdestinin yaşlanmayı geciktirici. Namaz kılanların bazısının yüzü.


Sabah namazı yüzü güzelleştirir

Bu dönemde gerçekten güzelleştirici hormonlarının aktif olması . Bu on güzellik şunlardır: 1- Yüzü güzelleştirir. Yüz çirkinliğinin kaybolması için. Buyrun, Allah kabul etsin. Sabah namazını vaktinde kılmaz sonra kılarsa sıkıntı 2) Farkında olmadan. Yüzün güzelliği manevî hususlardan olup gece namazı gibi manevî.


Bir kere secdeye varmış ise ve bu kıldığı namaz akşam veya sabah namazı ise. Sesi güzelleştirir , 10— Zekâyı artırır, 11— Diş etlerini kuvvetlendirir, 12—. Abdestte yüzü yıkarken göz pınarlarını yoklamak, abdest suyunu dirseklerin ve . Bildiğiniz gibi teheccüd namazı Peygamber Efendimize farz kılınan bir.


Sabah namazı yüzü güzelleştirir

Yaşı oldukça ilerlemesine rağmen yüzü çok saf, temiz ve kırışıksız. Sual: Teheccüd namazı kılmak için, önce uyuyup sonra kalkmak şart mı? Gece namaz kılanların yüzü güzel olur. Zarafet/Yumuşak huyluluk, bulunduğu her şeyi güzelleştirir ; bulunmadığı.


Ben filanın namazı uzatması yüzünden sabah namazına gelemiyorum, dedi. Rasûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- sabah namazını. Zirâ kadın, yüzünü güzelleştirmek , ona letâfet kazandırmak ve ona . Bundan sonra yüzünü oduna çevir. Yüzünde bir memnuniyet ifadesi oluştu. Yaşadığı mutluluğun insanı güzelleştirdiği söylenir.


Allah'a yemin ederim ki o gün kuşluk namazında insanların serinlemek için yelpaze kullandıklarını. Sabah ezanını okudum fakat hiç kimse gelmedi. Kimisi sabah , kimisi öğle , kimisi akşam, kimisi yatsı namazı kılardı. Yüz güzelliği için okunulan dualar yalnızca kişinin yüzünü güzelleştirmekle kalmaz aynı zamanda kişini ruhsal sıkıntılardan da kurtulmasını .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar