26 Aralık 2019 Perşembe

Mum ışığı tumblr

Mum ışığı tumblr

Ne acayip şey mum ışığında aramak seni,. Ve mum ışığında bulmak o güzel gözlerini. Canım arkadaşımı çok özlediğimin fotoğrafı. Bazen sessiz bir çığlıkta. Ne güzel okuma gecelerimiz vardı bizim mum ışığında eskiden azıcık okur sıkılırdın ama artık öyle değildi.


Mum ışığı tumblr

Mum yakmayanlar, ışığı söndürenler kadar suçludur. Yeter ki mum ışığı da olsa, aydınlığımız olsun. Bırak gözlerimizin içinden yüreğimize bir ışık doğsun. Adı ister sevgi, ister aşk yada ismi lazım . Ve o loş ışığın gölgesine sığınmış kelimeler var sahnede. Yanyana getirilmeyi bekleyen yalnızlığa bulanmış çaresiz kelimeler.


Benim için okşar mısın saçının her telini. Kendin için yakar mısın mumları bu gece. Mum ışığında aranılan insanlar var.


Fatih Alıç - İçimdeki İnsanlar ( Mum Işığı ). Fener, mum, hafif gece, ışık, gece, . Ince soğuk melodi indirmek. Tumblr Pinterest Hashtags and Accounts. Hem romantik hem de sert erkek istiyormuş.


OĞUZ TOPOĞLU : facebook kapak fotoğrafları - mum ışığı sükut. History tumblr stay positive Fotoğraf Düzenleme, Fotoğraf Ipuçları, Fotoğrafçılık Tüyoları, Sevimli Çift. Bu yüzden, mum kişinin kilisedeki varlığını temsil eder. Sait Kapıcıoğlu, İndirim, Kitap. Bu Pin, Kâmile Nur tarafından keşfedildi.


Mum İle İlgili Sözler, Mumla İlgili Sözler, Mum Hakkında Sözler, Mum İle İlgili. Mumun ışığının en kuvvetli olduğu zaman ilk yakıldığı andır. Daha sonra, on sekizinci yüzyılda, yalnızca mum ışığını püsküller, takılar, zincirler yoluyla yansıtan değil, aynı zamanda yerlerin zenginlik ve rahatlığını gösteren . Shekil Yukle ,Shekil Axtar, Resim Indir Resim Ara Butun dunyanin.


Kimi sokakta buz gibi bi köşede. Isınmaya çalışıyo yırtık eldiveniyle. Gerçek aşk romantizm, mum ışığında akşam yemeği vesahil boyunca yürür dayalı.


Mum ışığı tumblr

Mum özelliği itibariyle yandıkça çevresine ışık verir, erir erimeye devam ettikçe. Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. Birinin bulutunda gökkuşağı olmaya çalışın. Stop talking about darkness and light a candle.


Cahit sıtkı tarancı şiirlerinden sözler isimli yazımızı da okumanızı öneriyoruz. Karanlık hakkında konuşmayı bırakın, bir mum. Siyah Duvar Kağıdı, Mumlar, Işıklar, Gece, Bonheur, Tin.


Kaynak: Uploaded by user. Banyoda mum ışığında kitap okuyarak rahatlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar