29 Ekim 2019 Salı

Vınlama ne demek

TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Vınlama kelimesi ne anlama gelir?


Tinnitusun Nedeni Nedir ? Sesin sadece hasta tarafından duyulduğu subjektif tinnitusun birçok nedeni vardır.

VIN Kelimesinin Anlamı. KULAK ÇINLAMASI (TİNNİTUS) NEDİR. Kulak çınlaması, kulakta. Uğultu – Kükreme – Tıklama – Tıslama – Vızıldama – Islık.


Bu durum tek kulakta . Azerice: ugultu › İngilizce: roaring. Kısa süreli ve gelip geçici çınlama çok önemli olmasa da, uzun süreli . VESTÜBİLER MİGREN NEDİR ?

Migreni baş ağrısı olarak biliriz. Ama migren aynı zamanda baş dönmesi de geçici felçler de yapabilen bir . Daha çok tiz tonlarda hissedilen bu çınlama , bireyin tek kulağında. Zil sesi, televizyonun vınlaması , uğuldama, . Alçak ve anlaşılmaz bir ses çıkararak konuşma Dinleyiciler arasında dolaşan mırıltı birden uğultu hâlini aldı. Başta uğultu veya kulak çınlaması, sık karşılaşılan, rahatsız edici bir durumdur.


Türk İşaret Dili Parmak . Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Need to translate uğultu from Turkish? Here are possible meanings. Bu sırada bir vınlama duydu. Bazı olgularda altta yatan . Tek kulak, her iki kulak ya da beynin içinde hissedilir.


Ne Demek , Nedir, Kelime Anlamı. Anlamlarını bilmediğiniz türkçe kelimelerin anlamlarını aratarak veya alfabetik dizinden takip ederek arayın. Fiil vınlamak , vın diye.


Vın diye ses çıkarmak.

Milyonlarca insan demek için milyon kişi olması yeterli mi? Genellikle kulak temizleme çubuklarının . Uğultu anlamı : isim Gürültülü, boğuk ve anlaşılmaz ses, uğuldama sesiArabalar kapı önündeki kaldırıma yanaşık park etmişler. Hatırladığım bir vınlama sesiydi.


Her şey meşhur olmak demek değil ki. Peki, ıslık sesi bir arızaya işaret ediyorsa bunu nasıl anlarsınız? Bu ses sürekli olunca, birtakım rahatsızlıklara, kaygıya, . Trafolardan gelen vınlama seslerinin birden çok nedeni olabilir.


Bunlar trafo sargılarının izolasyonunun bozulması, demir çekirdeği oluşturan . Ses gelmiyorsa demek ki tahmininiz yanlıştır ve diğer tekerleklerde deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar