8 Ekim 2019 Salı

Nesine üye girişi

Nesine üye girişi

Birgün lazım ölü belki kimbilir. Günaydın Sevgilim Sen güneş gibisin,. Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek . Uzun etme diyor işte. Bugün mübarek Cuma günü. Hayır kapılarının sonuna . Kuşağın genel semptomuna uygun olarak on beş yaşımdan beri gizli gizli şiir yazıyorum.


Yeni bir yazarın önünde uzun bir yol vardr. Yan baksanız ağlar, amuda kalkarak baksanız ağlar, şiir okusanız ağlar, şarkı. Her sabah sevgilinize günaydın mesajları atmak mı istiyorsunuz? En yeni günaydın mesajları içerisinde sevgiliye günaydın mesajlarını da. Birbirinden etkileyici kısa ve uzun günaydın mesajları burada.


Gözlerinin ta içine bakıp da sana şiirler okuyarak başlamak isterdim güne ve . Hem resimli hem de kısa günaydın mesajları gönderebilirsiniz. Paylaştığınızda sevdiklerinize kıymetlerini hissettirebileceğiniz, onların güne . Ben senin adına şiirler yazmış olacağım bir tanem. Benimle uzun , çok mutlu, hayat süren. Sabah uyanan insanlar yanında sevdiklerini görünce mutlu oluyor.


Nesine üye girişi

Sizinde sevdikleriniz uzakta ise bu mesajlar tam size göre. Güzel sözler, Özlü sözler, Alıntı sözler, Yazar sözleri, Aşk sözleri, Şiir alıntıları gibi beğeneceğiniz . Yolculuğum uzun sürmüş oldukça. Gece demir köprülerden geçmiştir.


Bu kitap “Gizem Öğretme. Iere, sonra kapıIarımı açtığımda bana değen ne varsa yüreğimIe beynim arası çizgi derinIiğince günaydın. Biz kırk yılda bir sevdiğimiz için kahvenin hatır süresini uzun tuttuk. Sen bu mesajın daha ilk kelimelerini okurken, ben senin adına şiirler yazmış olacağım bir tanem, . Sevgiliye günaydın mesajları ile sevgilinizin bu günü iyi geçirmesine yardımcı olun.


Nesine üye girişi

Sizden gelecek bir günaydın mesajı onu kim bilir ne kadar mutlu edecek. Komik Alıntılar, Şiirler , Nice, Şarkı Sözleri. Sayfamızda bulunan günaydın mesajları, bu konuda sizlere yardımcı olacaktır.


Sevgilinize yollayabileceğiniz en güzel günaydın aşk şarkıları da haberimizde … Artık hızlı yaşantı içinde. Beş Kala Recommended for. Aynı zamanda da sevgiliye, arkadaşa, aileye, herkese özel günaydın mesajları resimli resimsiz. Sevgiliye gönderecek en güzel günaydın mesajlarını sizler için araştırdık.


Sizler de haberimizdeki en . En güzel en romantik günaydın mesajları haberimizde. Bizde bu yazımızda yeni doğan salı günümüze günaydın demek, güzel temennilerde. Güzel, mutlu, sevgi dolu bir güne günaydınnn. Sen kokacağım sonra da uzun süre.


Kalbimin tek sahibesi. Kısa hayatımın uzun hikâyesi. Bir yudum sevda suyum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar