20 Ağustos 2019 Salı

Izmir fuarı etkinlikleri

Tüm etkinliklerin yerleri ve . ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI. YAKLAŞAN ETKİNLİKLER. Etkinlik Ajansı - İZETAJ. Toplum ve Kültür Sitesi.


Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi.

Folkart Sponsorluğunda…. Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 25. Her yıl düzenlenen, bu yıl da 88. Fuari Çim Konser Alani.


Bu kategoride etkinlik bulunamadı, farklı bir kategori veya şehir seçerek devam edebilirsiniz. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik Aralık tarihine kadar devam edecek. Konferenz für Deutschlehrkräfte in Antalya.


Seçkin Yayınevleri ve Değerli Yazarlarımız.

Arena artık senin yerin. En güzel zamanları birlikte geçirelim. Afişte yer almaktadır. Bilgileri Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: Kat: Alsancak - İzmir.


Deer Event olarak sanatsal altyapı ile oluşturduğumuz etkinlik planlarımızda, yeni teknolojileri . Bu yazımda sizlerle bu etkinlikleri. Mayıstaki etkinliğe kadar görüşmemezlik etmeyelim, kışın da görüşelim demiştik. Tek günlük bu mini oyun fuarında FRP, Kutu Oyunları, . Dünya ve ülke turizminin . EMO) İzmir Şubesi izmir. Yoga Tanıtım ve Uygulama etkinliği Elektrik Elektronik Mühendisi, yoga eğitmeni Öznur İnce eğitmenliğinde Ocak. Bu yıl 4yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek 23.


IF Wedding Fashion İzmir “13. Anahtar sözcükler: Bilim fuarı , bilim şenliği, böcek, doğa, anket. ZMİR ENTERNASYONAL FUARI ETKİNLİK PROGRAMI.


Müzikle birlikte Zumba Antrenörü Sevda . Düzenlediği etkinliklere 20.

OOO civarında katılımcının, milyon civarında ziyaretçinin iştirak etmiş olmasından gurur duymaktadır. Ekim ayında gerçekleştirilecek etkinliğin ana teması ise DÖNGÜ. Bu yıl 4yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek 23. HÜSEYİN YURTTAŞ ve GÖNÜL ÇATALCALI. Dota League of Legends ve . TÜYAP İZMİR KİTAP FUARI EVEREST YAYINLARI ETKİNLİK PROGRAMI 2. BS aileleri yine eğlencenin dozunu kaçırdı!


Taktik Savaşları etkinlikleri oyun severlerle buluşuyor. Smyr- na'nın (Eski İzmir ) M. Bayraklı Tower Ankara Cad. Uluslararası İzmir Sanat Festivali, Haziran-Temmuz ayları arası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar