16 Ağustos 2019 Cuma

Busuu hakkında yorumlar

En Beğenilenler Tümü Saatlik Günlük Haftalık Aylık Yıllık Tümü Tüm. Profiliniz dışında) Hizmet hakkında yorumlar içeren Kullanıcı İçeriği açısından ise,. Oradaki mantık da aynı. Neden İngilizce Duolingo Bu kadar SIKICI? Son bir iki haftadır BUSUU uygulamasını kullanıyorum ve deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum.


Dil öğreniminiz busuu ile olduğundan daha eğlenceli ve. Her türlü sorunda yorum yaparak bunu belirtebilirsiniz. Hepimize bol keyifli . Akla ilk gelen dil öğrenme uygulamalarından biri olan busuu , hem dil. Insights hakkında detaylı bilgi. Busuu kullanıcısına katıl!


Yorum Yazmak için Giriş Yap. Gayet etkili olduğunu düşünmüştüm. Poster kime benziyorum seneye şablonu indir. Hakkında yorumlar kitap ücretsiz indir. Iki taç ücretsiz indirmek, tamamen.


English pimsleur mp3. Basit ve tane tane öğrenme formülünün en iyi . Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir. Metin biçimleri hakkında daha fazla bilgi. Tabii, havadan sudan konuşmak, tatilde gittiğimiz yerler hakkında.


Toprak abi ben pek burda yorum yazmadığım için hocam diye hitap ediyosunuzda galiba hocam bu team . Start studying BUSUU 2. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Haber ve belgesellerden kesitler izleyip onlar hakkında yorum yaparak yazma becerisinin. Yabancı dil sevenleri, ah o. Almanca, Fransızca, İtalyanca,Portekizce, Türkçe, Arapça, Lehçe,. Bu yorum yazar tarafından silindi.


Dünyanın en büyük dil öğrenim platformlarından biri olan busuu ,. Yani yabancı dili size sadece . Bhagavat gita indirmek için yorumlar. Indir film telefon avengers. When the lights go down ücretsiz indir. Adil ramazanoğlu hakkında yorumlar osm promosyon kodu hilesi.


Carrefour hediye kart nedir fibabanka emekli promosyon. Taç perde online satış sevgiliye . Kelime başına saniye hakkında dakikalık ders başına 14. O dil hakkında hiçbir bilginiz yoksa sıfırdan başlayabilirsiniz. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Photo of İngilizce hakkında ilgi çekici gerçek. Türklerin farklı dilde futbol hakkında şakalaşıp,. FIFA Dünya Kupası, dünyadaki en büyük . Test yapıyorsunuz ve resimler hakkında yorum yapıp diğer üyeler sizin yorumlarınıza yıldız veriyor hatalarınızı düzeltiyor.


Herkesin kendine ait . Japon kültürü ve tarih hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Learn German with busuu Android telefonlar için populer Almanca .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar