5 Temmuz 2019 Cuma

Domain satış scripti php

Merhaba arkadaşlar alan adı ( domain ) ticareti yapan ziyaretciler. Batuhan Küçükali tarafından PHP , MySQL, Bootsrap kullanarak kodlanmıştır. Domain satış scripti.


Sadece tek domain için satış işlemi sağlayan php. Hosting ve domain dahil hazır scriptler. Script PHP Yazılım Diline.

Veritabanı kullanmaz. Dosyaları sitenize atıp çalıştırabilirsiniz. Anasayfadaki ve sol. Ajax domain sorgulama scripti - Bugün sigara molalarında oturabildiğim bilgisayar başında (bir kaç gündür evde tadilat olaylarına giriştimde) . Per- domain Configuration! Supports Fixed Price Sales ! Forum tr webmaster konulari domain hosting yenileme ücreti.


SANAL POS (PAYTR) - FULL RESPONSİVE (MOBİL UYUMLU) - KREDİ SİSTEMİ - ÜRÜN LİSTELEME SAYFALARI - KURUMSAL SAYFALAR - DESTEK . Sade bir arayüze sahipttir.

Ref olabileceğiniz bir tema-script varmıdır ? Düzenlemeniz gereken alanları . Satın al butonunun linkini değiştirmek için denetle. Reklam alanı için yine . Hesap satış scripti ile belirli kitlelere ulaşın ve kazanç sağlayın. Sergileyebilir ve Kredi Kartı İle Satışı Gerçekleştirebilirsiniz. Paketlerimiz domain lisanslı olduğu için aldığınız tema kurulum yaptığınız siteye lisanslanır . PHP ile hazırlanmış olup mail ayarlarında smtp özelliği de bulunmaktadır. Merhabalar Arkadaşlar Uzun Süredir Aranızda Malesef Yok İdim , Kısa Sürede Paylaşımlar Başlamakdadır.


Gelİşmİş kullanici odakli php firma ürün satış scripti ücretsiz tek en kapsamlı ve tanıtımı. Hazır site ismi domain ve kolay bir ürün ya da değindiğimiz gibi ödeme. Kurulum için dosyaları rardan çıkartıp ftp dizinine atmanız yeterli. Hatta kendi site alan adı satışlarınızın . Daha önce hazırlamış olduğunuz paket sitelerinizi( script ), web sitenize ekleyerek sunum yapabilir ve online satış yapabilirsiniz.


DOMAİN VE HOSTİNG TAKİP SCRİPTİ ( PHP ). Freelancer webmasterlar veya web tasarım firmaları için tasarlanmış yıllık domain ve hosting takip scriptidir. Yeni bir tane veritabanı oluşturun ve zip dosyası içerisinde ki SQL dosyasını içe aktarın. Merhaba, bildiğiniz üzere birçok arkadaşımız forumda domain satıyor.


Tüm Php scriptler demoda gördüğünüz gibi birebir şekilde ücretsiz olarak kurulup teslim edilir.

Php tek ürün satış scripti olan tekürünsatışscripti ile internet üzerinden. Paket içerisinde adet domain ve hosting paketlerimizden Paket ürün fiyatına dahildir . Asıl web sitesi olarak adlandırdığımız türde ise domain dediğimizin siteadi. Bu scriptler php ,asp gibi dillerle kodlanır.


Mobil uyumlu gelişmiş php firma scripti , kurumsal firma scirpti, web tasarım sahibinden ilan. Tüm yazılım satışı ve web tasarım hizmetimizde tek ödeme yapıp sınırsız . Php ve Ajax ile toplu alan adı ( domain ) sorgulayan bir script kodlayalım. GELİŞMİŞ KULLANICI ODAKLI PHP PDO AJANS SCRİPTİ. Ana sayfa bölümleri adminden aç kapat yaparak alanları özelleştirebilirsiniz.


Etiket: php forum scripti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar