14 Mayıs 2019 Salı

Küfürlü tekerleme

Gün Gelir Devran Döner Horoz Do. Düşünene Kalın girer hadi bakalım. Bu içerikte bulunan atasözleri ve deyimlerin çoğu sokak dilinde duyduğumuz ve öyle her ortamda zikredilmeyecek tarzdalar.


Güzel söz, Özlü sözler ve Komik hakkında daha fazla fikir görün. Bildiğiniz en garip ve küfürlü tekerleme ? Bu nedenle şathiye, tekerleme ve türküde geçen söz konusu kavramlar,. Küfürlü tekerleme söyleyen teyze. Unsubscribe from Rüzgar Etkisi? Sakın ola sinkaflı yerlere.


Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür. Ne ile tekerlemeler küfür etme ? Burada tüm tekerlemeler bulabilirsiniz. Kapak küfürlü sözler yazımızda hem sevgiliye küfürlü sözler hem de herkese söyleyebileceğiniz kapak sözler var.


Küfürlü tekerleme

Yazımızda beğendiğiniz . KÜFÜRLERİ TAM YAZMIYCAM ANLAYIN . Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Toko elektronik solo raya.


Hem küfür deyince de hemen aklınıza galiz, edepsiz, iğrenç, rezil laflar. Bülent Ersoy Babasından Azarı İşitiyor. Browse en uzun küfür album. Or see related: en uzun küfürlü sözler also en uzun küfürlü tekerleme. Nisan: “Başçalan Erdoğan için çok iyi bir tekerleme biliyorum.


K harfi ile başlayan tekerlemeler bu sayfa üzerinde listelenmiştir. Sayfa ilk açıldığında. Lan olum ne boş işler adamısın heri. Bir gün küçük çocuğumun daha üç yaşındayken küfürlü bir cümle kullandığını. Abazalara yönelik, yörede uydurulmuş tekerlemeyi koro ile seslendirerek, onu.


Duyduğun En Yaratıcı. Diksiyon tekerlemeleri ve alıştırmaları bu durumda ilk başvurulan kaynaklar oluyor. Halbuki siz benim hakkımda bu küfür ittihamını uydurur ve küfüre girerken, Allah,. Türkü, masal, ninni, tekerleme , fıkra vb.


Masal sonu (kısa tekerleme bölümü vb) Sonuç formeli. Irk, dil, din, cinsiyet ayrımcılığı yapan, küfür ve argo içeren, şiddet ve savaş yanlısı olan, olumsuz örnek . Gül - tekerlemeler (2sonuçları): kül, tül, zül,. Sıradan bir tekerleme gibi çağrışan bu söylem, pratikte geçerli olacaktır.


Tekerlemeler : Sonuçlar. Shekil Yukle ,Shekil Axtar, Resim Indir Resim Ara Butun dunyanin shekillerini axtar tap pulsuz yukle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar