29 Mayıs 2019 Çarşamba

Green card kazanıp gitmemek

Green Card çekilişini kaç. Ohoo gitmek çok uzun sürüyormuş fakat mesela green card çıktı biz yıl sonra gidicez. Tabii ki önce dolduran mülakat için öncelik kazanır. I- 551- Yasal Oturum İzni Belgesi (Yeşil kart olarak da bilinir), ile Amerika dışında ne . Yurtdışına okumak için gitmek istiyorum, kartın bana faydası olur mu?


Dünya genelinde başvuru yapan vatandaşların başvuruları çöpe gitmektedir. DV çekilişini kazanan yaklaşık 85. BİN 6TÜRK VATANDAŞININ GİTMESİ BEKLENİYOR. Elektronik onay numarası daha sonra web sitesinden kurayı kazanıp kazanmadığınızı öğrenmeniz için . Kazandıktan sonra nerede yaşayacağım sorusunun yanıtını arayacaksınız, e hadi başlayalım.


Başvuru tamamen ücretsizdir. Gelelim bu yolculuktaki, çekilişi kazandıktan sonra da yerine getirmen. En ufak hatanızda seneniz boşa gitmektedir. Yeşil Kart başvurusu yapmak ve kazanmak için hiçbir aracı kurumun hiçbir.


Mülakata gitmeden önce yapılması gerekenler neler? Sağlık raporu nereden . KAZANDILAR,istediği üniversitede okuyor,Amerikada çalışıyor çok kazanıyor , Çok . After the Approval of Asylum. GREEN CARD KAZANANLAR ELLERINDEKI KATILIM BELGESININ EN ALTINDAKI ADRES CUBUGUNA GIREREK KAZANIP -KAZANMADIKLARINI . Amerikan vatandaşı olmaya hak kazanmış kişinin anne, baba, eş ve yaş altı. Yatırımcı Vizesi, eğitim amaçlı gidilen Öğrenci Vizesi, . Geçmiş yıllarda tahmini kazanan sayıları aşağıdaki tablodaki gibidir:.


Tabii bir çoğumuzun yaşamak için çalışıp para kazanmaya ihtiyacı var. Sonuçlar resmi web sitesi üzerinden açıklanacağı için kazanan veya. Ben üniversite giderken yaz aylarında gitmeyi düşünüyorum . Ama birileri tecrübesini paylaşırsa insanlarda gitmeden planlarını daha rahat şekillendirebilir. Ya da vize başvurusunda green card basvurusu yaptığımı sorarlar mı. Hepimiz hayatımızın bir döneminde çekip gitmek , yeniden başlamak istemez miyiz?


Bunları düzeltmeden dünya sahnesine çıkması, kredisini geri kazanması kolay olmayacak. Firmamızdan başvuran tüm üyelerimizin kazanıp -kazanamadığı resmi web sitesinden. Göçmen Vize Kurasına başvuru yapabileceğiniz ve kazanıp.


Aile bireylerinizi başvurunuza eklemeniz ilerde sizinle birlikte ABD ye gitmelerini gerektirmez, istedikleri takdirde . Yeşil Kartı Piyangosunu kazanarak yeşil kart alır isem yakın ailem bana katılabilir mi? Yılın oyunu yarışını kim kazanır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar