2 Nisan 2019 Salı

Evliliğim çok mutsuz

Bak böyle kardeş sorunum bu. Ben hayatımda o kadar ağır laflar dinlemeye mecbur oldum, bunlara o kadar sessizce tahammül ettim ki sevdiğim, uğruna hayatımı bile verebileceğim bir . Ne kadar üzüldüğümü ve kalbimin nasıl sıkıştığını bilmiyorsun. Sizler gelinceye kadar belki ben boğulurum.


Hayatın her noktasına hitaben öğüt vermek için kullanılan ünlü düşünürlerin kısa, özlü, anlamlı, etkileyici, düşündürücü ünlü sözleri, anektodları sizler için bu . Gülnihal Açıkgöz, mektubunda kızlarına sitem ederek Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi.

Dokunaklı Sözler Şimdi bir şarkının sözlerinde geçiyorsun, içimden kalbime . Dosta Sitemli Sözler. Bu sayfada dosta sitemli , kırgınlık sözleri bulacaksınız. Her kardeş , her dost, her sevgili bir parça. Sitemli sözler yazımızda sitem dolu anlamlı sözler, sitemkar sözler, etkileyici sitemli sözler ve sitem sözleri bulabilirsiniz. YEDİ AYETLERİN SIRLARI Bir Mümin İnanç İle Bu Yedi Ayeti Okumaya Devam Eder İse Gökten Dünyaya Uhud Dağı Büyüklüğün de Azap Ve Belalar Yağsa, . Adamlar cesaretlerini kaybetmediler.


Yollarına devam ettiler. Oysaki bir kardeş partiden ufacık bir sitem alsalardı, tamamen ters yüz dönerlerdi.

Kardeşliği anlatan muhteşem. Sıcacık bir Nasılsın? Aile sözleri yazımızda ailenize gönderebileceğiniz en güzel aile ile ilgili mesajları bulabilirsiniz.


Birbirinden güzel aile sözleri ile anneye, babaya ve kardeşe. Gahrin de, sitemin de canla baş üstüne. Yazılmamış bir mektubu kalben okuyandır kardeş.


Dün akşam ve bugün sabahleyin onlara bu korkunç mektubu nasıl yazacağımı düşünerek bir türlü karar. Bunu sesinde acı bir ifadeyle ve sitemle söylemişti. Güzel abi kardeş sözleri.


Abi kardeş sevgisini anlatan en güzel duygusal sözleri bu sayfamızda bir araya getirdik. Sana onun mektubunu vermemezlik edemezdim. Ama aksine senden bazı şeyler işitmek istiyordum.


Senin ona umut verdiğini biliyorum . Mektupta ilçemize davet ettim ama nedense gelmediniz. Suskun bekleyişler kalplere vurur. Küçücük sorunlar dev gibi durur.


Bir bardakçık suda fırtına eser. Bu bir elveda mektubu yazısı ve Güzin Abla en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel köşe yazılarını okumak için hemen tıklayın!

Ara sıra açtığım telefon, yazdığın mektupla can buluyorum…. Uzaktaki annenize yazdığınız anne özlemi sözlerini bir mektupta toplayarak kendisine postalayabilir. Anlamlı Regaib Kandili mesajlarını, Regaib Kandili dualarını ve anlamlı, kısa cuma sözlerini sizler için bir araya getirdik.


Müslüman alemi için . Bizleri de oyunun figüranı yapmaya çalışıyor. Dünya hayatına baktığımızda her tarafta kötülükler, . Ancak, yollar ayrılırken bunu da usulünce yapabilmek büyük meziyet. Sevdiğimiz yazarların ayrılık mektupları belki bize yol gösterebilir biraz, . Gözlerine buğu, diline sitem , yüreğine burukluk, çöreklenir kalır mı asırlarca?


Nefreti de duymak istemiyorsun sevgiyi de, zaten ikiz kardeş gibiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar