8 Şubat 2019 Cuma

Harfli gül kutusu

Gelin kırmızı güllerle dolu bir kutunun tam ortasına beyaz güllerle baş harflerini yazalım. Gül Adedi: Harfe göre değişkenlik göstermektedir. Harf Ölçüleri: Harfe göre değişkenlik göstermektedir. Sevdikleriniz için bir demet gül mü göndereceksiniz.


Bu aranjman kutu içerisine kırmızı ve beyaz renkli Güller ile hazırlanmıştır.

Lütfen Harf seçeneklerinden istediğiniz harfi belirtiniz. Kalpli kutuda harfli gül aranjmnaı ile mutluluğa çiçek gönder. Ankara çiçek siparişlerinde istemiz olduğunuz harfi mutlaka . TL ve üzeri ücretsiz kargo ile . Toplamda gül kullanılmıştır.


Kare siyah kutuda kişiye özel istenilen baş harf ile tasarımı yapılan kırmızı ve bayaz güller ile dizayn edilen kutuda. Kırmızı Gül : Adet.

En unutulmaz sürpriz en özel olandır. Seçilen harfe göre ile adet arası gül kullanılmaktadır. Gül Renklerini Pembe, Beyaz, Sarı Olarakta Değişitirebilirsiniz. Alıcının Baş Harfi Yazılır. Size özel şık ve lüks kutu tasarımlarıyla solmayan gül ve klasik güller ile sevdiklerinizi şımartın.


Küçük boy çekmeceli silindir kutular. Değerli Müşterilerimiz Sevgililer Günü Yoğunluğu ve Fiyat Artışlarından . BURSA KUTU DA ÇİÇEKLER, KUTU DA GÜLLER, KUTU DA PAPATYALAR, KUTULU ÇİÇEK ÇEŞİTLERİ. KDV Dahil Fiyat: 35TL. Sizde sevdiklerinize ömür boyu saklayacagi bir hediye.


Havana profil resmi Havana. Solmayan güller canlılığını 2-sene koruyabilir. Güneş ışığı, su ve fiziksel temastan korunmalıdır.


Ayrıca fotoğrafta görünen . Not: Gül adedi sabit değildir. Etiketler: harf kutu .

Kare bir kutu içerisinde iki farklı renkte güller yer alıyor. Kutu uzunluk:30cm h:6cm . Bu sayfada şıklığı ile ön plana çıkan kutu gül çiçek gibi kutuda çiçekler var ve tümü her . Henüz yorum yapılmadı. SME GÖRE GÜLLERDEN ÖZEL HARFLİ SİYAH KUTUDA PAPATYA GÜL ARAJMANI. KIRMIZI VE BEYAZ GÜLLERDEN OLUŞAN SEVDİĞİNİZİN BAŞ HARFİNİ YAZDIRIN. DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GECİN.


SİLİNDİR KUTUDA HARF GÜL. HARFE GÖRE GÜL SAYISI DEĞİŞİLİK GÖSTEREBİLİR. Kodu: silindir kutuda kırmızı gül. Stok Durumu: Stokta var.


Aşkınızın baş harfini kırmızı güllerle . Açıklama: Sevdiğinizin baş harfinden oluşan güzel bir kombine. Fiyatlarımız gül adedine ve kutu büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir. Harf şeklindeki istediğiniz güller ile hazırlanabilecek bu aranjmanı tercih ederek sevdiklerinizi şaşırtabilir ve onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Büyük kutu içerisine yapay kırmızı ve beyaz güllerden dizayn edilmiş çeşitli malzemelerle süslenmiş gösterişli tanzim.


Sevginizi anlatmaya kelimeler yetmiyorsa . Kart Seçimi Siparişinizi hangi kart ile gönderelim ? Nazar Boncuklu Balon ₺ 50.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar