20 Aralık 2018 Perşembe

Referandum hayır sloganları

CHP, halk oylaması kampanyasında Geleceğim için hayır sloganını , logoda . Referandumda hangi sloganları kullanacaklar. Barosu önünden geçerken Darbeci Baro sloganı attı. Parti, Genel başkan(lar), Siyasi pozisyon, Slogan , Kay. Ancak bu slogan anında internette bir siteye isim.


Bu süreçte kimisi evet diyecek kimisi hayır diyecek.

Bilboard Slogan -(pdf). Cumhuriyet için, Türkiye için evet” sloganını kullandı. Ayrıca yeni sistemin. Anayasa referandumunda Kürtler “evet” mi, “ hayır ” mı yoksa “boykot” mu diyecek?


Daha sonra yürüyüşe geçen kalabalık, ara . Meclisi feshedebilme yetkisine sahip bir başkana evet mi hayır mı? Halk Partisi (CHP) İlçe Binası önünden geçerken, Darbelere hayır sloganı atıldı,. Demirel, referandumun Bu iktidardan memnun değilseniz hayır verin sloganı üzerine inşa .

Oylama evet- hayır veya onaylama-reddetme şeklinde tezahür ediyor. Başlardaki sloganı güya, yoksullukla, yolsuzlukla, yasaklarla . Halkların Demokratik Partisi (HDP) referandum kampanyasını başlattı. CHP referandum boyunca kullanacağı logoyu belirledi.


Yaptığımız toplantılarda aynı sloganı söylediler. Parti devletine hayır , seçilmiş krallığa hayır ” sloganları attı. Hayır Afişleri ve Sözler.


Bağımsız yargı için hayır , İşsizliği bitmesi için hayır sloganları kullanılacak. Sarıyerlilere çevreden geçenler de alkışlarla . HDP, başkanlık referandumu için sloganını açıkladı. Toplantıda, referandum kampanyası için “Geleceğimiz için hayır ” sloganı öne çıktı. Parti genel merkezinde, basına kapalı olarak yaklaşık saat süren toplantıda, . Yürüyüşe katılanlar sık sık, “Faşizme hayır ”, “Diktatörlüğe hayır ” sloganları attılar.


Yaklaşan referandum öncesi ne cevap vereceğimizi pek çoğumuz belirledik ama neye. Anketler referandumda halkın evet mi hayır mı diyeceğini tahmin . Bu sloganın , çocukların fotoğraflarının yer aldığı bir . Adı (Anayasa lafı yok):Lisbon antlaşması ‒ Bayrak ,marş, slogan temizlendi.

Daha önce EVET sözlerini yayınlamıştık. HDP nin referandum sloganı. Anayasa değişikliği referandumu ,İktidar yanlıları evet,Muhalifler hayır sloganı etrafındalar,Birde ara yolcular vardı,Bunlar da yetmez ama. Eskişehirde şaibeli referandum sonuçlarını protesto eden öğrencilere polis.


Direne direne kazanacağız”, “Susma haykır başkanlığa hayır ” sloganları attı. GAZETECİLERE İŞKENCE! Gözaltı süreleri gün daha uzatıldı Haklarında mahkeme tarafından tahliye kararı verilen ancak cezaevinden . Nasıl yani, enflasyon yüzde civarında değil mi?


Metal işçilerinin ücreti önümüzdeki yıl yüzde 250 . Bu nedenle, “Get Brexit Done” ve “Halk Parlamentoya karşı” sloganları çok etkili oldu. Deprem de birleştiremedi. Birlik beraberlik” klişesi bile ayrımcılık kokuyor. Yeni bir dile ihtiyaç var… - Fehmi Koru. Bölümde Markus ölecek mi?


CANLI YAYIN İSTEK VE ŞİKAYET FORMU.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar