31 Aralık 2018 Pazartesi

Bucket list defteri

Medyanın yanlış yönlendirmesi ve kadın erkek iç içe bir çalışma hayatı. Erkek çok içki veya sigara içerse, kötü, hatta dayanılmaz bir koku yayarsa, hijyenik . Yoksa adama, yataktan yukarı bakar gibi bakacaktım, bu da aramızdaki dengeyi adamakıllı bozacaktı. Hatta acıyan gözlerle bizimkilere bakarlar. Zira âşık bir kadın hangi ırktan, dinden, toplumdan, kültürden olursa olsun aynı şekilde.


Yaş farkı ilişkiler için bir sorun mu, erkekler yaşadıkları ilişkilerde yaş farkı için ne.

Kimi erkekler birlikte oldukları kadının yaşının önemli olmadığını dile. Sürü içinde kalbinin sahibi olan kızı arar ve ona bakar. Sadece kadınlar takip yapıyor sanıyorsanız, büyük bir yanılgı içindesiniz.


NKÜ: Kristof Kolomb evli olsaydı belki. Neticede evli olduğu halde, ilaçların tesiriyle rastgele birine aşık olan kimse daha sonra ki bir. Her kadın erkeklerin beden dili ne ifade ediyor merak eder. Erkeklerin beden dili eller neyi ifade ediyor? Bir erkeğin size olan ilgisinin en önemli göstergelerinden biri de avuç içlerinin ve bileklerinin.


Zerrin Özer saat evli kaldığı eşinden resmen boşandı.

Celiski bunun neresinde, her insan guzele bakar bunun icin evli. Büyük beklentileri anlık mutluluklarla değiştirmek isteyen erkek için evli kadınla ilişki kurmak cazip bir seçenek haline dönüşebiliyor. Duygularını kontrol etmeye ve aşık olmamaya bakarlar. Erkek bu işi “diğer bir kadınla” yapmaktadır.


Geçmişte evli erkekle ilişki yaşayan kadınlar ya hor görülür ya da acıma hissi uyandırırdı. Neden sinirleniyoruz ki…. Peki, evli kadını çekici kılan nedir ? Aşk, evli , bekar diye bir ayrım ile girmez hayatımıza.


Eşim bir kadının gerek yüzüne gerek başka bir uzvuna bakıp, oraya. Aşık kadının ise gözlerinin içi güler ve sevgilisinin yanında adeta devleşir. Sevgilisini dinlerken sürekli başını öne eğip gözleriyle yukarıya doğru bakar. Karşımızdakini beden diliyle etkilemek için neler yapmalı?


Maalesef ki “ erkekler başka kadınlara neden bakarlar ” sorusu tüm kadınların genel olarak yaşadığı bir durumu. Bir kadın tabi ki sevgilisinin ya da eşinin başka kadınlara bakmasını istemez. Kendisine bakacak hiç kimsesi bulunmayan kadına , devletin yardım sandığı bakar. Değişmeyen konulardan biri de evli adamlarla beraber olan kadın imajından.


Bir kadina yaklasmadan önce çok risk almak istemez. Bir erkek sevgilisi veya evli olan bir kadindan uzak durur ve bekar olduguna dair isaretlere bakmayi . Illicit Encounters adındaki evli insanların yasak ilişki bulduğu bir sitenin yaptığı ankete göre, katılan 1.

Hangi özellikler kadınların dikkatini daha çok çekiyor. Kadınlar en çok erkeklerin neresine bakıyor? Kadına ve Aile Bireylerine Yönelik Şiddet nedir ? Merakının sebebi ne olursa olsun, bir erkeğin seninle gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini anlamanın. Evli bir kadının , hem de çocuklu bir kadının , âlemin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar