27 Kasım 2018 Salı

Kişiye özel kitap basımı

Kişiye özel kitap basımı

Bizde sizin adınıza aşkınızı kitap yapalım. Yazarı siz olun, konusu siz olun! Ona olan sevginizi kelimeler ile anlatın ve bizde sevginizi kitaplaştıralım…. Dijital baskı denenmeli. Altın Kalem Yayınları olarak kitaplarınızı size özel . Bu çok ilginç hediye seçeneğiyle sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.


Size özel aşkınızın kitabınızı yazıyoruz. Merhaba Arkadaşlar hediye için sayfalık kişiye özel kitap. Bizim hikâyemiz diyerek bu kitabı hediye ettiğinizde,karşınızdaki kişinin hayret. Hayatınızın anlamı sevgilinize hiç unutamayacağı bir hediye vermek ister misiniz? Sevgiliye kitap bastırma.


Tamamen kişiye özel bir ürün . Yayınevleri, matbaalar ve kitap bastırmak isteyen herkes. Fiyatlara kağıt, kapak, baskı , selofan ve cilt dahil, KDV hariçtir. Ya da sizin için son derece özel olan biri için yazdığınız şiirleri kitaplaştırabilir ve o özel kişiye hediye edebilirsiniz.


Kişiye özel kitap basımı

Hem etkileyici hem de. Sizin onay vermeniz halinde hemen kitap basımı uygulamasına geçiliyor. Cevapla, Özel Mesaj, Favorilere Ekle, Not Ekle, Şikayet. Kitap Çıkarmak İstiyorum.


Bunu ciltletip kitap haline getirmek ve kapağa istediğim resmi. Tektaşı hallettik, sıra kitap basımına geldi bundan sonra da mekan ayarlaması kaldı. Etiket: kişiye özel kitap basımı.


Foto kitaplar , fotoğraf baskıları, davetiyeler, albümler ve daha fazlası. Sınıfımdaki öğrencilerime ara karne hediyesi olarak yaptırdım. Zamanım kısıtlı olmasına rağmen süratli bir şekilde hazırlandı ve zamanında elime ulaştı. Güzel anılarınızı barındıran, size özel kitapları basıyor, renklendiriyor ve . Yüksek kalite dijital baskı veya gerçek fotoğraf kağıdına baskı seçenekleri tercihleri ile size. YAYINEVİ WEB SAYFASI, Yayınevi web adresi, . Bilgi ve belgelerinize asla 3. Otomatik mühür baskı alanı mm (cm) çapındadır.


Mühürce - Birbirinden güzel tasarımlar ile kişiye özel kitap mührü, kitap damgası yapıyoruz. Boyut fotoğrafı: 2КБ. Motivate YourselfSchool DaysElementary SchoolsYour ChildIstanbulThinking Of YouThinking About YouPrimary School. Kisiye ozel hediyelik kitap basimi. En ucuz kitap basımı , kitap dostu yayınlarındadır.


Kişiye özel kitap basımı

Patlayan Kutuyla Şaşırmaya Hazır Mısın? Sihirli Kupa Bardak ile Tanışın! Tişört Baskın Bir Tık Uzağında. Popüler Kategoriler . Dilde Seni Seviyorum Şovalye Ayaklı Taş. Kişiye Özel Taş Baskı.


Her çeşit, baskı , matbaa, grafik tasarım, internet ve reklam taleplerinize cevap veren.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar