18 Haziran 2018 Pazartesi

Internet üzerinden psikolojik destek

Online terapi, ruh sağlığı alanında internet üzerinden yardım ve destek veren yeni bir . Aldığınız psikolojik destek nedeniyle çevrenizdekilerden göreceğiniz tepkilerden çekiniyorsanız online terapi ile bu durumu aşarsınız. Türkiyenin en çok tercih. Telefon ile veya İnternet üzerinden psikolojik destek almak, özellikle yoğun çalışan ve ulaşım problemi olan kişiler için uygundur.


Online terapi ve online psikolojik danışma hizmetinin danışanlara internet üzerinden sunulan biçimidir.

Müşteri Hizmetleri olarak size destek olmak için buradayız. Lütfen daha fazla bilgi için bize ulaşın:. Not: Kimden psikolojik destek alırsanız alın mutlaka diploması ve.


Ayrıca size teklif veren uzmanı mutlaka internet üzerinden araştırmalı, . Online psikolog desteği ve online terapi için başvurular hızla artıyor. Bu hizmet psikolojik danışmanlık ve terapinin internet üzerinden veya telefonla . Uzmanlık: Online Terapi, Online Therapy in English, Psikolojik Danışmanlık,.

Bununla beraber son yıllarda telefon ile yapılan psikolojik danışmanlık uygulamalarına ve online ya da bilgisayar destekli psikoterapi uygulamalarına yönelik . Sayfa üzerinde , istediğiniz bilgiyi paylaşabilirsiniz. Bireysel psikolojik danışma hizmetinden yararlanmak için buraya tıklayın. Danışanları internet üzerinden psikolojik destek almaya yönlendirmek ve cesaretlendirmek adına ücretlerimizde yüzde oranında indirim yapmaktayız. SKYPE üzerinden yapılan görüşmeler Microsoft tarafından şifrelenerek . Online Psikolojik Danışmanlık, bir uzman ( psikolojik danışman, psikolog ) tarafından. Sağlıklı bir psikolojik duruma ise ruhsal sorunların üzerine gidilerek ve gerektiğinde.


Uzmanlarla online terapi olanağı da sunuyor sistemimiz. Teknolojinin gelişmesiyle beraber ortaya çıkan . Online - Telefonla Psikolojik Destek ile nerede olursanız olun, uzmanlarımızdan. Yüksek lisans eğitimimi Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümünde tamamladım. Size uygun yerden size uygun zamanda internet üzerinden psikolog ile iletişime geçebilir, görüntülü olarak online psikolojik destek alabilirsiniz. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüne.


OKB) belirtileri yaşayan kişilere yönelik internet üzerinden ücretsiz psikolojik destek hizmeti verilecek. Sadece armut değil internet üzerinden ve cevremden de duyduğum . Kanserde Psikolojik Destek uygulayan doktorların listesidir.

Her Yerden Psikolojik Destek Alabilirsiniz. Bu kapsamda işe alım ve şirket içi . Herhangi bir durumda psikolojik destek almaya ihtiyaç duyduğumuz . Sistemimiz üzerinden online danışmanlık hizmetini sepete ekleyiniz. Karaman Psikolog – Psikolojik Danışman – Pedagog Desteği.


Appvice gibi terapi uygulamaları internet üzerinden uzmanlara. Buna ek olarak Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetleri İnternet üzerinden. Psikolojik yardım aldığınız için insanların sizi yargılamasından mı çekiniyorsunuz? Kurumumuza bu anlamda destek almak isteyen bireyleri bekleriz.


Online Terapi ve Psikolojik Danışmanlık, ruh sağlığı hizmetlerinin internet üzerinden. Internet üzerinden psikolojik danışma yurt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar