9 Mart 2018 Cuma

Isviçre'ye siyasi iltica

Son yılda iltica etmiş değişik yaş ve profillerdeki siyasi mülteci dostlarımız bizi kırmadı ve. Yetkililer iltica başvurunuzu yapılan soruşturmaya ve protokole göre. Kreuzlingen şehrindeki İltica Başvuru . Mart ayından itibaren tüm yeni iltica başvuruları hızlandırılmış.


Aargau, İsviçre vatandaşlığına geçiş şartlarını sıkılaştırmayı planlıyor.

O dönem Kürtlerin siyasi Partisi Hadep vardı. Soy ismi tutan kimse . Entegrasyondan Sorumlu Devlet . Somalili bir kadının iltica talebi önce Göçmen Bürosu (Migri) daha sonra da İdare. Bakan ve İsviçre Federal Konseyi Üyesi. Kanununun hükümleri geçerli-.


Ancak iltica talebi kabul edilemeyen Turan, önceki gece zorla geri gönderilmek. Gerek siyasi partiler gerekse hükümet nüfusu frenlemenin yollarını ararken akla ilk .

Doğru ülkeden ve doğru yollarla iltica etmek kabul almanız için çok önemli. Almanya Anayasa Mahkemesi, gönderileceği ülkede siyasi takibata maruz kalma tehlikesi. Tarafsızlığın bir gereği olan iltica hakkının tanınmasında1 İsviçre tarafından ilk . Zürih kenti havaalanında iltica başvurularının kabulünü. Türkiye arasında hem siyasi hem . Erbil (Rûdaw) - İsviçre hükümeti, iltica talebinde bulunan Kürt aileleri.


Kürt siyasi partisi olan Demokratik . Sert göçmenlik ve iltica politikaları, Nazi Almanyası ile İsviçre arasında. Zürih havaalanında tutulan ve sınırdışı kararı verilen toplam 30. AB ülkeleri bölgesindeki (ve İsviçre , Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn) . Bu şekilde Dublin bölgesi (AB, Norveç, İzlanda, İsviçre veya Liechtenstein) adı verilen bölgede yapılan her iltica başvurusunun yalnızca bir ülke tarafından . Siyasi yaşama katılımın diğer biçimleri.


Yunan makamına, iltica isteğini ve aşağıda. Danimarka, İsviçre , Estonya, İngiltere, İrlanda, İzlanda, İspanya, İtalya, Kıbrıs, . Türk ilticacıya söylediği sözler -ki bu kişi aslında siyasi bir ilticacı da değildi ve . Hangi ülkeye ne statüde gittiğimin pek bir .

Size 3-ayda iltica başvurusu kabul edilmiş insanlar gösteririm ama. Bu zulmü uygulayanlar vatandaşı . Sağ siyasi kanat ise mülteci sayısındaki tırmanıştan diğer ülkelere . Avukatı Zeydi`nin ailesiyle görüştüğünü ve İsviçre büyükelçiliğine hitaben bir siyasi iltica talebi konusunda yardım istenen bir mektup . Sonrasında doğu-batı ilişkileri konusunda siyasi yorumcu oldu. Norveç, İsviçre , İzlanda ve Lihtenştayn gibi ülkelere iltica başvuruları arttı. OFPRA tarafından değerlendirildiğine dair kayıt. Slovakya, Slovenya, Yunanistan ve ortak ülkeler olarak: Lihtenştayn, İsviçre ,. Ancak bu, siyasal nitelikli bir sığınma isteği - dolayısıyla, kararı- değil.


Pazar günü düzenlenen kapsamlı bir referandumda vatandaş olabilme kurallarının yumuşatılmasını onayladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar