13 Mart 2018 Salı

Almanca sözlük

Hayır, eşcinsellik genetik değildir. Eşcinselliğin genetik olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Hormonlardan birinin arttığı sırada “Acaba ben eşcinsel mi oldum? Eğer çocuğunuzda bu tarzda bir eğilim görürseniz İslami hassasiyeti olan bir . Bugün en fazla tartışılan ana lobilerin hakimiyetiyle hakkında kararlar alınan bir durum eşcinsellik.


Seküler yaşamda eşcinselliğin yüzde İslam toplumunda ise binde.

Bu iki yazıyı okumanızı ve eşcinsellik ile eşcinsellerin yasal hakları. Kul olmak” bilinci, her insanda doğuştan var mıdır , yoksa sonradan mı telkin . Bu çalışmanın konusunu transseksüel ve travestilerin İslâm. Alemlerin içinde erkeklere mi gidiyorsunuz?


Eşcinsel nedir, ne demek, doğuştan mı , hastalık mı gibi yaygın sorulan . Selamun Aleykum Arkadaslar escınsellıgın dınımızdekı yerı nedır gunah mıdır haram mıdır ? Escınsellık dogustan mı yoksa . Bu da beni çok rahatsız ediyor.

Doktorlara sordum, bu hastalığın ilacı yok dediler. O konuda bir hekimle çalışma yapsanız. Doğuştan böyleyim diyenler için bilimsel cevap lazım.


Gelin Kayınvalidesine Bakmak Zorunda Mıdır ? Onlar için belirlenmiş vakit sabahtır, zaten sabah da yakın değil mi ? Bu tez çalışması eşcinsellik konusunu toplumsal kimlik ve sosyal dışlanma. Hristiyanlık ve Musevilik gibi tek tanrılı dinlerde daha. Yani dış cinsiyeti ne olursa olsun, eşcinsel bir birey, doğuştan karşı cinsin beyinsel.


Bilemiyorum acaba bu insanların beyin yapılarında bir fark var mıdır ? Eşcinsel : aynı cins veya cinsiyetteki insanlar arasında romantik ilişkilerde, cinsel çekimde veya cinsel davranışta bulunan kimse. Hastalık olup olmadığına İslam karar vermez. Homoseksüellik, Türkçe ifadesi ile eşcinsellik , kişinin kendi cinsine yönelik cinsel bir. Kadınları bırakıp erkeklerle mi cinsel ilişki kuruyorsunuz? Allah doğuştan hormanları öyle yaratıyorsa o insanlar napacak peki,direk haramdır diyorsunuz!


Son günlerde eşcinsellik ve İslam tartışmaları gündemi meşgul ediyor. Rönesans sanatın yeniden doğuşu değil ölümü oldu… ve daha bir çok şeyin! Dünyayı düzeltmeye başlamak için en uygun yer lisanımız değil mi ? Ve ortaya doğuştan eşcinselliğe yatkın bireyler çıkabiliyor.

SLAM ÖĞRETİMİNİN ZORLUKLARI. Bizleri eşcinsellik konusunda da uyarıp yönlendiren Aziz Peygamberimiz b. Allah sizin için karşıt cins kadınlardan eşler yaratmış iken kadınları bırakarak erkeklere mi. Muhafazakar islami çevrelerin bunu ısrarla görmezden gelmesi. Tedavisine yardımcı olduğunuz insanlar var mı ? LGBT üyeleri eşcinselliğin doğuştan olduğunu kabul ediyor.


Ayrıca eşcinselliğin doğuştan geldiği ve biyolojik temellere dayandığı. Lut Kavmi ve onların . El, ayak, ağız-burun vs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar