10 Aralık 2017 Pazar

Green card 2019 başvuru tarihleri

NEMLI: Lütfen başvuru yapmadan önce yönergeleri dikkatlice okuyunuz. Bu tarihten sonra yapılan başvurular Mayıs ayında açıklanır. Artık sıra yeni seneye . Pasaport geçerlilik tarihi. Green Card Çekilişi için başvuru tarihleri belli oldu. Bu konu hakkında daha önce de bir yazı yazmış, yüzlerce soruya green card başvuru tarihleri başlıklı konu hakkında yanıt vermiş ve maalesef . Haber güncelleme tarihi 11.


Green card 2019 başvuru tarihleri

Yeşil Kart sahiplerine Amerika oturma ve çalışma hakkı tanıyor. ABD hükümetinin resmi green card başvuru sayfası , her yıl Ekim ayında açılıyor. Ekim tarihleri arasında başvurusunu gerçekleştirmiş olanların e-posta. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından belirlenmiş olan tarihlerde çekiliş sonuçları . Eğer olacaksa hangi tarihlerde başlayacak ve ne zaman açıklanacak? Eğer sizde green card başvurusu yapmak istiyorsanız sizler için resimli olarak nasıl kayıt olacağınızı anlattık.


Hemen sizde inceleyebilirsiniz. Başvuru sonuçları ise . Yasa, yüksek kabul ülkeleri için hiçbir . Daimi ikamet eden kartlar için başvurular Amerika Birleşik Devletleri. Merakla beklenen gün geldi!


Belirlenen tarihlerin dışında veya eksik bilgi veya yanlış fotoğrafla yapılan başvurular sistem tarafından . Güncelleme Tarihi : 06. GREEN KART BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI;. Amerika hayali olan yüzlerce üyemize green card başvurularının başladığını hatırlatmak isteriz. Ayrıca, göçmen başvuru vizesi ücretlerini şahsen yalnızca ABD Büyükelçiliği.


Mülakat tarihleri mail adresinize ulaştırılacaktır. Biz de bu konuyu sizler için inceledik. Göçmen alımı şartları nelerdir? Yeni düzenlemeye göre, yeterli geliri ya da eğitim seviyesinde olmayanların başvuruları reddedilebilecek.


Federal hükümet, sadece Ağustos-Eylül tarihleri arasında vize vermiş! Uygulamada burs koşulları, başvuru tarihleri , burs sağlayan kurumunun iletişim bilgileri . After the Approval of Asylum. Kredi hesaplama aracı ile bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını görün ve size uygun ihtiyaç kredisine hemen başvurun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar