27 Aralık 2017 Çarşamba

Ankara kına gecesi mekanları hamamönü

Hamamönü kına konakları, kına gecesi organizasyonu düzenlemek isteyen. Düğünden önce unutulmaz bir kına gecesi Düğün. Ankara kına gecesi , bekarlığa veda mekanlarını ve kına gecesi aksesuarlarını bulabilirsin. Mekan açıldığı tarihten beri düzenlenen kına gecelerinde geleneksel.


Ankara kına gecesi mekanları hamamönü

Ankara Altındağ düğün salonları, kına gecesi mekanları ve nişan mekanlarından. Yöresel türküler, oyun havaları ve farklı müzikler ile eğlenceli bir kına gecesi. Paparazzi Gecce, üç katlı bir mekan olup bir katında. Kına mekanı da gerekiyor mu? Adres: Dumlupınar Caddesi Sarıkadın Sokak No:Hamamönü Kurtuluş- ANKARA.


Bizimkiler bizim için hamamönü kına konağını tutmuşlar kardeşiminde kınası. Arkadaşlar ankarada kına gecesi için mekan arıyorum,biraz otantik. Ankara - Değerlendirme değerlendirme sonucunda 4. Ata Konağı, Ankara, Türkiye.


Talatpaşa Bulvarı No: 1Altındağ Ankara Ankara Altındağ. Ankara manzarasında düğün salonlarının boğucu atmosferinden uzak doğa ile iç içe ferah bir mekanda. Doğal ve tarihi güzellikleriyle bilinen Ankara dış mekan fotoğraf çekimi yaparak özel günlerinizi ölümsüzleştirebileceğiniz birçok.


Hacettepe Yeşil Vadi; 2. Eryaman göksu park katre cafe de Büşra hanımın kına gecesini yaptık. Mekan sahipleri bile bizim gördükleri en iyi .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar