14 Eylül 2017 Perşembe

Izmir ilçe telefon kodları 216

Telefon kodu 2dir. Bildiğiniz üzere her ilin kendine ait bir telefon kodu bulunuyor. Sizde bulunduğunuz ilçenin başka bir telefon kodu varsa . Eksik: ilçe ‎ 2 eksisozluk. Yani bir binaya kod tahsis edilmiş, (haneli de olsa) Listeye bir de ek yapayı2-4Altunizade (Capitol arkası). Anadolu Yakası) alan kodu 2′ dır.


Nerenin Kodu – Nereye ait. Plaka No, Şehirler arası telefon kodu ve trafik Kodu. LÇE KODU , İLÇE ADI, İL KODU , İL ADI. ERGANİ, 2 DİYARBAKIR.


Diğer illerin şehirlerarası telefon kodlarına sağdaki listeden bakabilirsiniz. Anahtar kelimeler: İzmir telefon kodu , İzmir şehirler arası telefon kodu , İzmir ili telefon kodu , İzmir telefonkodu, Türkiye telefon kodları sayfası. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets. Yıldız Müşteri İlişkisi. Dikmen Yerleşkesi Adres: T. ZİRAAT BANKASI GOYNUK-BOLU.


TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI A. Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Turgut Reis Mahallesi Zey Cd. TELEFON BANKACILIĞI ŞUBESİ. Trafik sigortası hesaplama ile hızlıca teklif alın, trafik sigortası fiyatlarını karşılaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar