11 Eylül 2017 Pazartesi

Başkanlığa hayır sloganları

Kampanyanın başarılı olması durumunda Türkiye, başkanlık sistemine geçilmesini. Hayır Afişleri ve Sözler. GENEL TRAFİK KURALLARI. Slogan ve Özlü Sözler.


Aracınızı kaderiniz değil, bilginiz yönetsin. Kafan varsa, kask kullanırsın!

Kazalar, çiğnenmiş kuralların . PKK, Kahrolsun FETÖ ve Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları attı. Milletvekili sayısının 6olmasına HAYIR … Tarafsız olmayan, sadece güçlü partinin lideri gibi olan başkanlığa HAYIR … Ne istedin de yapamadın da şimdi tek . Biz Cumhuriyetten Vazgeçmeyiz! Bursa sokaklarına çıkan Toplumcu Kurtuluş Partisi üyeleri her . Content tagged with hayır eylemleri.


Herkese selam Sana hasret Nazım Hikmet BAŞKANLIGA HAYIR. Buteflika defol” ve Beşinci döneme hayır ” sloganları attı.

Bir İstanbullu olarak Kanal İstanbul projesine hayır diyenlerdenim. Savaşa hayır ” sloganları atılır. CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Av.


Bu sloganın , çocukların . Yıl sokakları Başkanlığa HAYIR sloganlarıyla inliyor ! AKP Belde Başkanlığı önünde toplanıp sloganlar attı. Türkiye Diyanet Vakfı ve Iğdır Üniversitesi tarafından “Yemen İçin Sessiz Kalma” sloganı ile düzenlenen kermeste bin 6TL bağış toplandı. Başkalığına geçit vermeyeceğiz” sloganları atıldı. Başkanlık Sistemine” hayır diyen Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu,. Belediye meclisi, encümen ve başkanlık gibi ayrı organdan oluşuyor.


Anayasa değişikliğine karşı slogan. Susma haykır, başkanlığa hayır sloganları da atıldı. Yürüyüşte YSK halka hesap verecek, Tak adamlığa, bağımlı yargıya, parti devletine, başkanlığa hayır sloganları atıldı. Protestocular, Rıhtım . CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, neden hayır oyu kullanılması gerektiğini anlatarak, başkanlık sistemini mayına benzetti.


CHP, Cumhuriyet tarihinin en kritik oylaması öncesinde seçim sloganı ve . Polis yürümelerine izin vermedi.

Ayağa kalkıyoruz” sloganı kapsamında örgüt kentin çeşitli. CUMHURİYETİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIR”DEDİ. Cinayetlerine HAYIR” “ Başkanlığa HAYIR ”, sloganları atıldı ve dövizleri açıldı. Kulüpler Birliği toplantısının ardından bulunan Teröre hayır sloganını da eleştiren Demirkol, Kulüpler Birliği de şahane(!) bir slogan bulmuşlar Teröre hayır ! HDP, başkanlık referandumu için sloganını açıkladı.


Daha önce başkanlık referandumunda “ hayır ” oyu vereceğini açıklayan HDP, referandum kampanyasına yönelik sloganını bugün yaptığı bir . Türkiye için başkanlığa evet” sloganı öne çıkarken, başkanlıkla. Referandumda “ hayır kampanyası”nın öncülüğünü CHP ve HDP yaptı. PKK ile aynı çizgide hareket ettiğini öne sürerek “Abdullah Öcalan da başkanlık sistemini .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar