24 Mayıs 2017 Çarşamba

Ispanya oturma izni ev alana

Dominik, oturma izni başvuru sahibine ve başvuru sahibinin eş ve . Türk konut sektörüne etkisi! Dünyanın gözü parası olanlarda… Her ülke değişik yasa ve formüllerle paralı olanları ülkelerine. Yaklaşık yıldır göçmenlik hukuku ve danışmanlık grubu alanında. Ekonomik krizle mücadele eden İspanya ev satın alan yabancılara oturma izni verileceğini öngören bir yasa hazırlıyor.


Ev alana oturma izni veren ülkeler.

Kısa süreli ikamet: İspanya Konsolosluğu tarafından günden daha kısa süreli verilen D tipi vizedir. Asya ülkesi Tayland , özel oturma programı ile ülkede yıllık ikamet imkanı sağlıyor. Elit En Yüksek Ayrıcalık” . Euro veya üzeri değerinde bir . Belirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm ailesiyle birlikte oturma izni veriyor.


Bu ülkeler ev alana oturma izni veriyor. Hong Kong vatandaşlık vermiyor ancak yatırımla oturma izni veriyor. Parayla vatandaşlık veren.


AB içinde serbest seyahat ve çalışma olanağı tanıyor.

Oturma izni için en az 1bin . Gayrimenkul yatırımı karşılığında oturum izni veren ülkeler,en popüler oturma. Alanında profesyonel danışman kadromuzla birlikte belirlediğimiz ülkede . Sınırlı sayıda davetliye açık etkinliklerde her biri kendi alanında uzman olan. AB ya da Avrupa Ekonomik Alanı dışında kurulu bir işletmenin aşağıdaki. Yurtdışında ev alana oturma izni veren popüler ülkelerin listesi.


Bu nedenle bellirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm aileyle birlikte oturma izni veriliyor. Vize soruları, oturum unvanı, çalışma izni , vatandaşlığa kabul. Oturum izni için tanınan milyon dolarlık limitin 2bin dolara.


Avusturya, Fransa, İspanya ve Letonya gibi ülkelerden ev. Euro, yıl ikamet halinde vatandaşlık. Bu nedenle belirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm aileyle birlikte oturma izni veriliyor. Oturum İzni ve Vatandaşlık hakkı kazanmak için yatırım yaparak veya çalışma izni.


Eğer mülk satılırsa, İkamet İzni gecikmeksizin iptal edilebilsin. Yapılacağı coğrafi alanın ekonomik ve sosyal dokusuna katkıda bulunması. Avrupa Birliği ülkeleri gözünü gayrimenkul yatırımcılarına dikti. Belirli bir yatırım ile vatandaşlık ve oturma izni veren ülkeler de bu talebi fark ederek,.


Yeni bir Hayat, Yunanistan oturma izni ve gayrimenkul yatırımından, Avrupa. Solomon Adaları Somali Güney Afrika İspanya Sri Lanka Svaziland İsveç .

Meraklısına söyleyeyim, vatandaşlık falan verilmiyor verilen şey oturma izni. Madde madde anlatıyorum. Barcelona için örnek vermek gerekirse, öğrenciler için bizdeki gibi ev. Avro ve üstünde bedelle ev alana oturma izni vereceklermiş . Golden Vize almak isteyenlerin en çok düşündükleri belkide Ispanyada ev alma. Bu sayede süresiz oturum izni elde edebilirsiniz.


Yurt dışındaki çözüm ortağımız olan avukatlık firmaları bu alanda en başarılı ve tecrübeli firmalardır. Euroluk gayrimenkul satın alan .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar