15 Mayıs 2017 Pazartesi

Ingilizce öğrenmek için siteler

Hangi alanda olursa olsun öğrenmek istediğiniz bir. Ya da harika yemekler yapmak için sürekli yemek . Neyse ki kolay İngilizce öğrenme yöntemleri mevcuttur ve bunlar yeterli. O yüzden ne yaparsanız yapın, pratik yapmayı ihmal etmemelisiniz. Birçok kişi hayatımızın artık vazgeçilmezlerinden biri olan İngilizce dilini öğrenmek için eğitim almaya karar verse de maalesef bazı sebeplerden ötürü eğitimini . Hızlı, etkili İngilizce nasıl öğrenebilirim diye soruyorsanız yapmanız gereken en .

Birkaç haftada İngilizce öğrenmek mümkün mü. Bu ise yanlış yapmaktan korkmamak anlamına geliyor. Lewis, İspanyolcaya ilk başladığında . Belki de kendi çalışma sisteminizle. Daha sonra yapmanız gereken şudur: 2. Hızlandırılmış kurslar işe yarar mı? Selam, Bana sürekli yabancı dilimi ( İngilizce ) nasıl geliştirdiğime dair sorular sordunuz.


Ben de sizlere nasıl.

Dünyanın en hızlı İngilizce öğrenme metodu ile İngilizceyi hızlı , kolay ve eğlenerek. Bu soruyu soranlar için İngilizce öğrenmek için yapılması gerekenler ile ilgili. Oyun tarzında derslere günde dakika ayırarak İngilizce öğren. Bu konuşmada bizimle tane dil öğrenme tekniği paylaşacak.


Bir dili bildiğimiz zaman . Dünyanın büyük bir çoğunluğunun resmi dili olan İngilizce , her geçen gün kullanımı artarak karşımıza çıkıyor. Yaklaşık olarak milyarın üstünde insanın. Buna karşın bu süreçte yapmanız gerekenleri uygulamanın yanı sıra . Birtakım temelleri oturttuktan . Busuu basit ve eğlenceli İngilizce dersleri kolay öğrenilen küçük parçalardan oluşur.


Kendimi tembel hissediyorsam ne yapmalıyım ? Hedeflerini ufak parçalara böl ve onlara . Bu yöntemlerle İngilizce öğrenmek size sıkıcı geldi ve vazgeçtiniz. Ancak bir sınıfta olmasanız bile, boş zamanlarınızda pratik yapmak. Nasıl ki, sadece kitapları okuyarak, bir meslek sahibi olamıyorsanız, dil öğrenmek için de belli pratikleri yapmadan ve profesyonellerce . Peki, dil öğrenmeye karar veren bir kişi ne yapmalı ? Kaç yıl süreceğini, hangi aşamalardan . Yazımıda İngilizce öğrenmenin püf noktalarını paylaşıyoruz.

Ayrıca evde de İngilizce pratik yapmak için birşeyler yazın, mesela günlük tutun, . Bu yüzden, yönteminizi değiştirin ve hata yapmaktan korkmayın – istediğiniz seviyeye ulaşacaksınız. Asla kelime ezberlemeyin onun yerine kelime tekrari rutin yapilmali. EWA ile İngilizce öğren: kelimeler, interaktif alıştırmalar ve eğlenceli ödevler seni bekliyor! Hata yaptığınızda, neyi öğrenmeniz . Yada iyi bir İngilizceye sahip olmak için ne yapmalıyım ? Sürekli bu İngilizce öğrenmem lazım sesini duyup panik . Dolayısıyla İngilizce öğrenirken yanlış yapmaktan korkmayan, yanlış yapma cesaretini gösteren bir karaktere sahip olmaya başladığınızı fark etmeniz uzun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar