10 Nisan 2017 Pazartesi

Fırlama türkçe anlamı

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç . Translation and Meaning of fırlama , Definition of fırlama in Almaany Online Dictionary of English-Turkish. Kelime anlamları türkçe sözlükler, ingilizce türkçe çeviri, nedir ve ne demek ? Kambersiz düğün olmaz,” sözcüğü bu anlamda kullanılır. Ayrıca fırlamak , fırlayıp gitmek manasında kullanıldığı da görülür.


Fırlama kelimesi ne anlama gelir? Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Kelimesinin Anlamını İnternet Sözlük Arayıcılığı ile Öğrenebilirsiniz. Kürtçe ne demek, fýrlama Sözcük Çevir. Arsız, terbiyesiz çocuk.


Beyaz perdeye damga vuran Joker filmiyle karşınızdayız. Gösterim Sanatları Terimleri Sözlüğü. Akdeniz Kaza anında otomobilden fırlamıştı. Bu sözcük argo terimler sözlüğünde yer almaktadır.


Kalfalar, dükkân sahipleri, çıraklar, su dolu helkeleriyle dükkânlarından fırlıyor. Aşırı heyecan, korku veya öfke gibi nedenlerden gözleri . DeyiYerinden fırlamak. Telefon geldi, yerinden fırlayıp dışarı çıktı. Why are you tasting the soup?


Bu anlam doğru olmakla birlikte . Yarın Cumartesi, eyvah! Böyle derken fırladı yatağından. Anlama güç kazandırmak için tekrarlanan kelimeler arasına konur. O anda çıkardığı garip homurtunun anlamı ise “alarm” demekti.


Sürüyü kaybedeceğini anlayan Pars, adeta bir ok gibi fırladı. Birden ayağa fırladı. Gidil–mezGidilmez İç –irİçirmek Şaş –ala şaşalamak EDAT, BAĞLAÇ, ÜNLEM Edat (İlgeç) Yalnız başına anlamı olmayan, cümle.


Kalem suresi hakkında tüm. Derken fırladılar , aralarında fısıldaşıyorlardı. Fanfin:`Anlaşılmayan bir dille konuşmak` anlamında kullanılan fanfin etmek. Anlamı : birdenbire bulunduğu yerden çıkmak. Peki, Cuma Suresi anlamı ve fazileti nedir?


Sizler için Cuma suresi Oku ve Dinle sayfasında . Sanat tarihçisi Kelly Grovier, çerçevesinden fırlayıp çıkan resimleri. Sayko kelimesinin anlamını biliyor musunuz? Maceradan maceraya koşarken bana eşlik edip . Argo Sözlüğü, Argo Kelimeler Sözler Sözcükler Terimler Açıklamaları Anlamları Örnekleri.


Bu yalan söylediğim ve siktiğim başkanını geçtiğim anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar