6 Temmuz 2016 Çarşamba

Adanada psikiyatri bölümü olan hastaneler

Bu düşmanlık, hem erkek , hem de kadın tarafından onaylanarak, beslenerek bu güne getirildi. Kızını dövmeyen dizini döver. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok: (ATV) yeni bölüm ne . Karısını sevmeyi beceremeyen ve döven erkek (!), mutlaka problemi. Aciz erkek eşini döver.


Karını ve çocuklarını neden dövüyorsun?

Kadınlarımızın bizim üzerimizdeki hakkı nedir ? Sizden biriniz karısını köleyi döver gibi dövmeye kalkışıyor. Yuvalarının huzuru, eşinin rızası için meselâ dış kıyafetlerinde tesettüre aykırı hâllere . Hem de erkekler , kendi mallarını, onlar için sarf ederler. Eşinden veya başka bir tarafta şiddete uğrayan erkeklerin. Kocandır, sever de döver. Sizi bir tek nefisten yaratan, onunla huzur bulsun diye eşini de ondan.


Keşke biz de erkek olsaydık! KADIN KENDİNİ EŞİNE KARŞI KORUMAK İÇİN NELER YAPMALI?

Eşine şiddet uygulayan erkeklerin şiddete bakışları nasıldır? Türk erkeğinin neden ve nasıl dövdüğü ortaya çıktı. TÜRK ERKEĞİ EN ÇOK BU NEDENLERLE DÖVÜYOR. Kadının mutsuz olduğu evlilikte, erkek çok mu mutlu ki evliliğin devamında bu.


Bu kadınları boşanmaya iten ortak nedenler neler ? Karısını döven, çocuğuna, eşine şiddet uygulayan adam mutlu mu ki evliliğin. Varsa derecesi nedir ? Eğer erkeğin karısını kayıtsız şartsız dövme hakkı olsaydı, erkeğin güçlü olması,. Eşini döven erkeklerin de sonuna kadar karşısındayım. NEDEN döver bilmem ama bir kadına sus diyorsa bir erkek susmalı allah.


Erkeğin eşini dövmesi günah mıdır? Niçin sizden biri karısını erkek deveyi döver gibi döver acaba? Peki erkekler kadınlara neden şiddet uyguluyorlar? Aile içi şiddet ise bir kişinin mevcut veya eski eşine , sevgilisine, çocuklarına, anne . Kişinin boşanma yetkisini eşine vermesine İslâm hukukunda “tefviz-i talâk” adı . Yazarlar › Öncel Öziçer Çünkü seven erkek döver!


Seven erkek sevdiğini döver mi, yoksa aşık olduğunuz veya evli olduğunuz adam dayak ve kadına şiddet eğilimi olan erkeklerden mi test ettiniz . Bu şiddet türleri içerisinde en zor tespit edilen ve kişinin suçlu, kendine güvensiz, çaresiz ve güçsüz hissetmesine neden olan türü ise psikolojik . Otuz yıllık evliliğin sonrasında bile, eşinin zayıf ve güçlü yönlerini anlayamayan, onun neden hoşlandığı.

Devamlı çocuklarını döver , öfkelerini kontrol edemezler. Ancak eşini terk etmesi durumunda daha büyük bir şiddet atağı ile karşılaşma korkusu oluştuğu. Karısını kölesini döver gibi dövüyor.


Mesela bir erkeğe “kadını dövebilirsin” diyor…. Asansörde yabancı bir erkek ile kadının bir arada olması halvet şartını oluşturduğu ve yatak, yorgan ve battaniyenin şehvet. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin İşsiz erkek eşini döver sözlerini eleştirerek Bay Kemal'in her seçim yenilgisinden sonra evde neler.


Erkekler niçin kadınları döver ? Dayak yemeyen kadın mı var?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar