17 Mart 2016 Perşembe

Herkes haddini yerini bilecek

Herkes haddini yerini bilecek

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter! Bu Pin, Selda Avcı tarafından keşfedildi. Paranın insanı adam yaptığı yerde , haddini bilen birini aramak çok yanlış olur. Herkesin yakınlığı halli hallincedir. Bu sözün bulunduğu kategori Sert, Kırıcı Sözler kategorisidir.


En güzel ironisidir dünyanın, seni üzmek istemiyorum diyen herkesin hayatımızın içine sıçması. Bu Sayfada Kapak Laflar Kısa Sözler yer almaktadır. Ama herkes seni tanımadan hakkında yorum yapmayı çok iyi bilir. Beyni olmayanların ağzı da olmasa keşke. Bülent Ersoy son konserinde yine kostümü, takıları ve iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti.


Bize talimat veremezsiniz, bize başyazılarla dizayn veremezsiniz. Biz gücümüzü sizden almadık. AK EFSANE İSMİNDE BİR ÇOK HESAP AÇILMAKTATIR,,AK EFSANE samsun benim. Para kolay kazanılmıyor oğlum. HERKEZ YERİNİ BİLECEK.


Dişini sıkacaksın biraz. Sana başka bir iş buluruz üzülme. Bunlar tereciye tere satmaya kalkıyorlar. Artık bu ülkede bunları yutacak biri yok. Gösterdiği yere baktığımda, ikisi sarışın biri kızıl üç kızın şaşkınlık ve.


Bu başarısızlığının nedenlerini teker teker tespit edeceğiz ve gereğini yerine getireceğiz. Gördüğün değerin karşılığını ver kherkes yeri i bilsin. Babanın yerini tutamaz.


Uzun vadede hatta kısa vadede güvenilir yerler olduğundan emin olsunlar” . Yanlış yapıyorsunuz, önce herkes haddini bilecek. Ve biz bunu mecliste söylüyoruz, herkes haddini bilecek , haddini bilmezse bizi üzer. Burası bildiğiniz gibi. Bulunduğun yerden yeniden kalk ve yapman gerekeni yap. Haddini bilen insan her zaman yerini bilendir.


Zaman herkesin düşmanıdır. Tribünlere hazırlanan. Eleman demişken ve yeri de gelmişken bir hatırlatma yapalım. TERİM BU BU KULÜBÜN. Tek tek, kurum kurum bunlarla ilgili açıklamak yerine daha geniş çaplı açıklamalarla sizleri bilgi sahibi . Tolga Sarıtaş, merakla beklenen yeni . Bir haftaya kalmaz ne . Biz ne valimize it dedirtiriz, ne de polisimize şerefsiz dedirtiriz.


Utanmıyor mısın ya, bunların hesabını soracağız. Bu saldırılarla biz yıkılacak bir camia değiliz. Fenerbahçe , dedikodularla, arkadan konuşmakla yıkılacak bir takım değil. Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Kırmızı beyazlıların teknik direktörü . Sert ifadelerin kullanıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Yönetim Kurulu olarak . Nisan Ulusal Egemenlik Çocukların bayramını kutlayarak başlamak istiyorum yazıma nice bayramlara. Geçen yıl aynı stadyumda tarihinin . Millet ne derse ol olacak. Gezi olaylarında ve bölücü .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar