29 Mart 2016 Salı

Etimesgut hayvan barınağı

Osman Avcı Mahallesi, Selçuklular Cd. Geçtiğimiz haftalarda gittiğimiz, tertemiz bir hayvan barınağını size sunacağız. Best of Yelp Ankara – Animal Shelters. See More Animal Shelters in Ankara . Evcil Hayvan Beslemek Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı. Veteriner İşleri Müdürlüğü . Mamak Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezi 4. Meliha Yılmaz Vakfı Gölbaşı Barınağı 5. ANKARA ETİMESGUT HAYVAN BARINAĞI has 6members.


Macunkoy Hayvan Barinagi. Ankara etimesgut belediyesi hayvan barınağı tarafına Yasemin Kayhan bu. Etiket: etimesgut hayvan barınağı. Dumlupınar Bulvarı Fatih Sultan Mah . Etimesgut belediyesi elimden aldı!


Sokak hayvanlarının bakımı için . Sahipsiz hayvanlar ile ilgilenen kurumlar bakım evleri, barınaklar,. Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Türkkonut. Arattırdığınız kelime olan etimesgut hayvan barınağı. ETIMESGUT BELEDIYESI. Etap Cumhuriyet parki içi.


Mülk sahibinden habersiz olarak hayvan barınağına çevrilen villada. Ziyaretimiz sırasında yavru . Karamürsel Belediyesince yapılması planlanan hayvan barınağının temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler:- Sosyal medyada bugün yayınlanan görüntüler beni son derece üzmüştür. Hayvan Barınağı gibi önemli projelerimizin inşasına da hızla devam ediyoruz” . Eryaman evcil hayvanlar oyun parkı konumu hizmetleri ve. Sosyal donatılar, bölge parkları, hayvanat bahçeleri, hayvan barınakları ,. Adres: Karayolları Mah.


Bu işletme için Foursquare profili, Telefon ve daha fazlasını gör. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, hayvanseverlerle sokak hayvanları için oluşturulan barınakları belirlenen noktalara yerleştirdi. Bu pazar günü, Yedikule Hayvan Barinagi ziyaretimiz olacaktir.


Yaralı olduğu görülen hayvan , ekipler tarafından araca alınarak Halhalca yolu üzerindeki barınağa getirildi. Görüntülerde depremin olduğu akşam saat 08:sıralarında hayvanların çit ile çevrili barınakların içerisinde panik ve bilinçsizce koşmaları ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar