5 Ekim 2015 Pazartesi

Kendini uyanık sananlara kapak sözler

Kendini uyanık sananlara kapak sözler

Kendini Uyanık Zannedenlere Sözler Güzel Sözler - Güzel Mesajlar. Giderli Kapak Alıntı Sözler # kapaksözler #kapakmesajlar Kısa, Kapak Mesajlar Damar. Ağu 20- Kendini Birsey zannedenlere Kapak Sözler, kendini birşey sananlara. Buda sana kapak olsun kendini zeki sanan gereksiz!


Gerizekalılık bu olsa gerek sadece kendini zeki olduğunu sananlar en büyük gerizekalıdır bu dünyada. Kendini uyanık sananlar lafa başlarken ben diye başlarlar, lafı bitirirken ise kardeşim diye bitirirler. Kapak Sözler yazımızda kendini uyanık sananlara kapak sözleri , gereksiz insanlara laf sokucu sözler, eski sevgiliye ağır sözler mesajlar, sahte . Etiketler: kendini akıllı sananlara kapak sözlerkendini bişey sananlara sitem sözler kendini bişey sananlara sözler kendini uyanık sananlara. Ağır sözler, kapak laflar.


SayfalarTanınmış Kişilaf sokan sözler. Dikkat et amalarla beni kaybettin, keşkelerle kendini mahvedeceksin! Bu sayfamızda Bomba Sözler yer almaktadır. Zeki Sananlara Kapak Sözler , Kendini Çok Zeki Görenlere Kapak Sözler.


Shekil Yukle ,Shekil Axtar, Resim Indir Resim Ara Butun dunyanin shekillerini axtar tap pulsuz yukle. Bu konumuzda sizlere kendini uyanık zannedenlere en güzel kapak sözler hazırladık. Kendinden uzak yaşıyor ya da yaşatılıyorsan, mutluluğa yakın olamazsın…. Birisi güzel bir söz söylüyorsa bu, dinleyenin dinlemesinden, anlamasından ileri gelir.


Bugün sizler için en kapak sözler üzerine bir içerik hazırladım. Kendini bir bok sananlar ; emin olun sandığınız gibisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar