14 Ekim 2015 Çarşamba

Irileşmek için beslenme programı

Yağsız kas kazanmak bu sporda şüphesiz en çok istenen şeydir. Bu sporun en büyük kısmı beslenme olduğu için kaliteli bir beslenme programına uymanız şart. Not:Almanız şart değil) Daha fazla irileşmek istiyorsanız daha fazla yardıma ihtiyacınız var. En iyi vücut geliştirme beslenme programı ! Eğer yağ oranınız bunların altındaysa veya umursamıyor, yine de irileşmek.


Fakat beslenme ile ilgili genel bir bilginizin olması bu rehberi sizin için daha anlaşılır. Vücut Geliştirme Antrenman Programı ” . Spora beslenme programı yapmadan başlama. Eski ama etkili yöntemler ve yeni ama bilimsel olarak . Kas kütlesini arttırmak için antrenman, egzersiz ve beslenme tüyoları. Beslenme tablosu, forumda yayinlanmistir.


Kas yapmak ve güçlenme için maddelik taktik listesi. Sıkı bir sporun yanı sıra beslenmeye de dikkat edilmesi gerekir. Tüm vücut geliştirme beslenme programı için: . Başlangıç seviyesi vücut geliştirme programı yaklaşık ay süreyle düzenli olarak.


Eğer amacınız hem kilo almak hem de vücut geliştirip irileşmek ise bu hareketlerle birlikte bir vücut geliştirme beslenme programı uygulamalısınız. Bu nedenle bu spor dalı ile uğraşan kişiler öncelikle beslenme uzmanlarına da danışarak kendilerine uygun bir fitness yemek programı. Bu diyet basit bir kas geliştirme beslenme programıdır: Gördüğünüz tüm yemekleri. Eğer zor kas geliştirenlerdenseniz veya kas geliştirme beslenme programını kolayca.


Bu yüzden hem irileşiyor hem de zayıflıyorsunuz. Hem karbonhidrat hem de proteine yüklenmeliyiz. Sürekli aynı antrenman programını uygulamayın. Uyguladığınız beslenme programına göre aşağıda verilen programın.


Ancak, hem irileşip hem yağ eritirken, hangi destek ürünlerini ne zaman alacağınızı da bilmeniz gerekiyor. KAS-KÜTLESİ-İÇİN-HANGİ-SUPLEMENTLER. Size vücut geliştirme programı ya da beslenme programı sunmayacağım. Kuvvet kazanmak için full body programları , irileşmek için belirli bir süre full body antrenman sonrasında split programlar uygulayabilirsiniz.


Ben aylık 440tl veriyorsam 2-ayda bir değişiklik görmek isterim, irileşmek vesaire isterim. Aslında irileşmek ve kas yapmak arasında net bir fark vardır. Bu kasın irileşmesi ve hacımlanması için engel değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar