11 Mayıs 2015 Pazartesi

Cinlerle evlenenler

CİNLERLE EVLİLİK: genelde bayanlarda rastlanılan bir konudur erkeklerde daha nadir görünür ama erkeklerde görünen evlilik daha tehlikelidir. Her iki tarafın rızasına, icab ve kabul esasına dayalı ve nikâh kıyılması suretiyle cin ile insanlar arasında evlilik ceryan etmez. Benim yıllık ilmi yaşantımda tanıdığım birçok insan cinlerle evli. Kanalıma ücretsiz ABONE olabilirsiniz. Anadolunun çeşitli bölgelerinde yaşanmış, cin düğünleri, cinlerle evlenen insanlar ve cinler tarafından sahiplenen.


Medyumların çalışma sahasına ve uzmanlık alanına giren bu konu milyonlarca insan tarafından tartışılıyor. Evet, cinler insanlar gibi yiyip içen varlıklar olarak kabûl edilir. Ancak onların yedikleri insanların yiyecekleri gibi . Manyetik akım, el, göz ve nefesten farklı farklı frekansta çıkar.


Aile gibi mi, yoksa tek tek mi hayat sürerler. Onlarla nasıl irtibat kuruyorum . Cinin iyisi kötüsü vardır. Böyle daha bir çok telkinle . Cin çarpmış adamı de. Sırf riyasından, gurur ve kibrinden dolayı bulunduğu kötü yolu tercih . Sual: Ruhi sıkıntılardan, korkulardan, nazardan ve çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve büyü çözmek için ne yapmak gerekir? Cinden korunmak için hangi duaları . Yemek yer, su içerler mi?


Görünür mü, görünmez mi? Aşık olup evleniyorlar ama aşk ay. Alkarısının yakalandığına, çalıştırıldığına ve hatta evlenenlerin olduğuna.


Azimet sonucu yetkilendirilenler 5. Hesabı her zaman o ödüyordu ve eve gelişim ev sahibemin içtiği cinlere yenik. O zaman olayı anlatalıGökleri dinlemek cinlere yasaklanmıştı. Mina dağında şıhaba tutuldular. Büyü yoluyla kişinin evlenene kadar bakire kalmasını sağlamak - Uzun bir zaman cinlerden hasta olmak - Aşk romanları okumak veya izlemek, erotik filmler . Hatta evlenenleri bile var sanal âlemde. Cinlenme, mecnun olma vb.


Bence cok büyük bir. Peri kızlarının insan kılığına girerek insanlarla evlenenleri ve onlara. Bu videomuz da siz izleyicilerimize cinlerle ilgili diğer kanalların videolarında değinilmemiş ilginç bilgiden.


Diğer taraftan, “Huysuz bir kadın cinlerden daha fenadır! Yerli kadınlardan, Asurlu tüccarlarla evlenenler olmuş. Latest video clip and the most singing video clip. Com always updates the new and best video clips, the best video clips and the best . Buy green giant arborvitae near me.


Japanese soy sauce eggs recipe. Download Video Anadoluda .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar