21 Nisan 2015 Salı

Evlilikte saygı biterse

Başarı nedir, nasıl başarılı olunur konusu üzerine ne kadar düşünüyoruz? Zor kazanılan bir duygudur, kaybedildiğinde ise geri kazanmak zaman alır. Güven Duygusu Nasıl Verilmez Psk.


Büyük yarışmalar kazanıldığı zaman artar, kaybedildiği zaman düşer. Erkek eşinden saygı görüyorsa, evin reisi mevkiindeyse testosteron seviyesi normaldedir .

Arkadaşımın açtığı başlık sevgi ve saygı bittiyse evlilik yürürmü? Zamanla sevgiler bitiyor özellikle erkeklerde. Eşinin duygu ve düşüncelerine önem vermeli, saygı duymalı arada.


Kendine saygı , ilişkilerde ve mutlulukta çok önemli bir rol oynar. Bir evlilikte en önemli üç kural sevgi, saygı ve sadakattir. Bu çatlakların onarımı da birbirlerine karşı duydukları hayranlıkları ortaya çıkararak geri kazanılabilir. Psikoterapist Cem KEÇE ile Terapi Odası bu bölümün konusu Karımı Nasıl Geri Kazanırım ? EVLİLİKTE SAYGI NASIL KAZANILIR ?

Eşler arasındaki ilişkilerde saygı, mutlu ve sağlıklı bir evliliğin en temel unsurlarındandır. Evlilikte saygının yeri ve önemi! Herhangi bir şeyin sizi birbirinize saygı duymaktan alıkoymasına engel. Olabildiğiniz kadar dobra ve açık olun ki paranızın nasıl harcandığı . Karşılıklı saygı hiçbir ilişkide hafife alınmamalıdır.


Hepimiz saygıyı nasıl tanımlayacağımızı biliriz fakat çok azımız bunu yaşamımızda . Uzmanlar ise eşler arasında altın kuralın birbirlerine duydukları saygı ve hakkını. Ancak saygı kazanılır. Annelerine ve eşlerine güzellikle hayır diyebilmek kolay kazanılan bir . Nasil çözülecek aradaki anlaşmazlıklar yitirilen saygı ve sevgi nasıl geri gelecek. Sabir kalmadı ben de eşimi tekrardan nasıl kazanabilirim ? Suçlama, öfke ve iğneleme dolu bir ortamdan saygı , kabul ve dürüstlükle dolu. Başka bir aşamada ise, eşinizi kazanılmış bir hak gibi görme ya da onu takdir etme.


Suçlamaktan kaçının ve evliliği nasıl düzeltmek istediğinizi yazın. Eşimin bana sevgi, saygı ve anlayış göstermesini tüm kalbimle istiyorum ve bu . Anne baba çocuklarını, eşler birbirlerini tanıyamadığı için bir kriz anında nasıl iş birliği yapacaklarını, krizi nasıl çözeceklerini.

Bir ilişki ister evlilik ister flört olsun bunlar üzerinde . Evet, evlilik cüzdanını kazandınız ama hemen o eş kazanılıyor mu,. Sevgi, saygı ve sadakat. Aslında cennet de cehennem de aile yuvasında kazanılır. Aslında uyum, güven , saygı ve sevgiye dayalı evlilik kadar mutluluk veren bir başka.


Evlenecek kimse, önce evliliğe hazır olup olmadığını, nasıl bir eş aradığını kendisine sormalı. Ne ilgilenirsiniz, ne istediklerini önemsersiniz, ayrıca sevmediğiniz için saygı duymama ihtimaliniz de yükselir. Bu yüzden mutlu evliliğin sırları . Bu durum, kişinin kendini ve karşısındakini tam olarak tanıyamamasına neden olabilir . Bir kadının sevmediği erkeğe saygı duyması mümkün olmadığı için de o. Ateşin sönmemesi için nasıl devamlı beslenmesi gerekiyorsa, evliliğin de sevgi ile devamlı. Kazanılan para ile daha iyi yaşamak mı hedeflenecek, yoksa o kazanç. Araştırma çiftler arası ve aile içi iletişimin evlilik uyumunu ne denli etkilediğini.


Akt: Tüfekçi-Hoşgör, . Mutsuz evlilik belirtileri, evli çiftlerin en temel insani değerler. Kendisi ile aramızda saygı yok kalmadı zaten sevgi deseniz belki çok az.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar