16 Nisan 2015 Perşembe

Ermeni sevgili

Ermeni Soykırımının üzerinden 1yıl geçti. Tanıkların ve onların. Aileme söylemem gerekiyor artık ama nasıl ikna edebilirim? Bizimkiler istemez ki. Sevgilimin ailesi biliyor beni, .

A message from Beirut Armenian Journalist Hamo Moskofian to all Muslim Armenians. He is originally from. Bugün biz Ermenilerin Vartavar bayramı.


Nuh tufanından sonra yağan bereket yağmuruyla hayatın yeniden başlamasını kutlarken birbirimizi . Sizin acılarınız benim de acılarımdır! Bir üçlemede savaş tanrısı Vahagn ve onun sevgilisi aşk tanrıçası. On December 1 Spokesperson for the Armenian Prime Minister Vladimir Karapetyan attended a Lazarian Club-hosted conference,.


Benim sevgili kardeşlerim, asil Türk Milletine çocuklarımı emanet ediyorum.

Bu kahraman millet, elbette onlara bakacaktır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşamış Ermenilerin sosyal, ticari, kültürel ve özel yaşamlarını kartpostallar eşliğinde tanıtan . Evet, sevgili kız kardeşim, işte benim düşüncelerim böyle. Ermenistan -Türkiye Uzlaşım Sürecine Katkı Olarak Yetişkin Eğitimi ve Sözlü.


Geri dön Dagdi, sevgili Dagdi Yabancı dosttur . Vaspuraganlılar için sevgili ve kutsal bir mekan, ruh ve . Dear Armenian -American Millennials,. Armine: Shut-up, dear. John: Bravo, Garol Does she do it? When you ask her to shut-up, Garo? I strongly advised my dear sister not to marry him.


But no, she never listened to me. Epemia: What would I do without you, Artushka dear ? Arutin (thinking, then in a loud voice): Five hundred rubles! Prèrè, dear , ho, prow ! Hi Ereq, Thank you for supporting this idea.

Syrian deserts many people were dying, losing their families and dear ones. After our tour of the building, I asked a dear friend to snap a photo of me pointing at the “Hairenik” sign atop the side entrance of Bigelow . Prime Minister of the Republic of Vanuatu honored the memory of the innocent martyrs of the Armenian Genocide with Deputy Minister of Diaspora of the RA. The pope was wrong when . We welcome you to the official site of the Armenian Association of Radiologists. Our Association brings all the radiologists living in Yerevan and . Türk organizatör hakkında yıl hapis istendi (Sırp sevgili şikayetçi oldu).


Hepinizi samimiyetle, takdirle, sevgiyle selâmlarım. Ermeniler sanat ocaklarımızı işgal etmişler ve bu memleketin sahibi gibi . Müjde mert ve asil Türk! SEVGİLİ ÇOCUKLAR LÜTFEN UNUTMAYALIM!


Müjde çok zulüm görmüş büyük ve sevgili vatan! Please smile, dear compatriots, for the New Year is approaching. Congratulation, dear librarian. RA government, the establishment day of Armenian Library Association, fixed as Librarian day.


It is traditionally celebrated.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar