28 Ocak 2021 Perşembe

Yaşar üniversitesi sürekli eğitim merkezi

Yaşar üniversitesi sürekli eğitim merkezi

YÜSEM, Bornova, Turkey. Tadini Uluslararası Piyano . Yaşam boyu öğrenme, hizmet içi eğitim ve kişisel eğitim gereksinimlerini karşılamak amacıyla kurulmuştur. YÜZLERCE EĞİTİM PROGRAMI İÇİNDEN.


Yaşar üniversitesi sürekli eğitim merkezi

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM. Yaşar Üniversitesi ve Festo işbirliği ile. Necmettin Erbakan Üniversitesi. Fotogaleri İçin Tıklayınız. Detaylar İçin Tıklayınız.


SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMLARI. Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği, Türkiye. Yeditepe Üniversitesi SEM bireysel ve kurumsal eğitim hizmetleri ile birlikte danışmanlık hizmeti de verilmektedir. Mersin Üniversitesi Web Sitesi 2016.


Yaşar üniversitesi sürekli eğitim merkezi

MŞÜ, topluma ve yaklaşık 90öğrencisine, 5akademik ve 3idari personeli ile 1derslik, laboratuvar ve toplantı salonunda; merkezi laboratuvarları . DİJİTAL OKURYAZARLIK, SİBER ZORBALIK VE DİJİTAL FLÖRT ŞİDDETİ EĞİTİMİ. Yaşar Nuri Öztürk, Tasvvufun Ruhu ve Tarîkatlar, YeniBoyut Yayınları, 5. Araştırma Merkezi Yayını, Erzurum, 198 s. Kemal Tosun, İşletme Yönetimi,. Eğitim hafta sonu gerçekleşmektedir.


Halil Can, Doğan Tuncer ve Doğan Yaşar Ayhan, Genel İşletmecilik Bilgileri, 16.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar