17 Ağustos 2020 Pazartesi

Yurtdışından gelen telefon kaydı nasıl yapılır

Yurtdışından getirilen telefonlar 1gün kayıt yaptırmadan. Devlet kapısı üzerinden kayıt işlemi nasıl yapılır ve gerekli belgeler nelerdir? Posta ile gelen ya da internet üzerinden satın alınan cihazımı kayıt altına aldırabilir miyim ? Peki yurtdışından gelen telefon nasıl kullanılır?


IMEI kaydı nasıl yapılır ? Artık yurt dışından telefon getirenler nelere dikkat etmeli?

Haziran ayı itibarıyla kullanıcılar hem yılda bir telefonu. Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz. Bu sayfada bilgi yok. Zaten e devlette “Yurda giriş yapılan belge . Kişiye ait yurda giriş yapılan belgenin son iki yıl içerisinde herhangi bir cihaz kayıt. Kayıt başvurusundan sonra cihazın kayıt edilip edilmediğini nasıl öğrenebilirim?


Ancak son yapılan düzenlemenin ardından yurtdışından gelen telefon süresi uzatıldı. Peki, yurt dışından gelen telefon nasıl kullanılır?

Cihazı bizzat yurt dışından alıp getirseniz bile kaydı yapılmadıysa cihazınızı kullanamayacağınız anlamına geliyor. Yurt dışı telefon kaydı nasıl yapılır ? NTV, haberinde şu detaylara yer verdi:. Yurtdışı telefon kayıt işleminde başvuru öncesi de dikkat etmeniz gereken birtakım hususlar var.


Abone kayı merkezleri ya da. Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ? Adım 4: Yurtdışı kayıt harcı (imei kayıt ücreti),pasaport sahibinin TC. Kasım ayında zam geldi. Kimlik numaranızı girmelisiniz.


Harç ödemesi pasaport sahibinin T. Pasaporta yılda bir kez yeni telefon kaydı yaptırılabiliyor. E-devlet üzerinden yapılan kayıtlarda pasaport ile ilgili bir evrak istenmiyor. Bu düzenleme, arkadaşından rica edip yurt dışından telefon getirenleri.


Değişim amaçlı cihaz: İthalatı veya imalatı yapılan cihaza teknik servis. TAC listesinden seçilen cihaz. Yolcular yurtdışından gelirken beraberlerinde cep telefonu getirerek ve söz.


SİM KİLİTSİZ olan tüm akıllı telefonlar için yapılan bir vergilendirme türüdür.

Devlet Kapısı Üzerinden Pasaport Kayıt İşlemi Nasıl Yapılır ve Gerekli . Alınan kararla yurtdışından getirilen telefonu başkasının pasaportuna kayıt dönemi bitti! Kısa bir süre önce yurtdışından gelen telefon kaydı süresi yıldan yıla çıkarılmıştı. MEİ Kayıt İşlemi yapılarak Kayıt Altına alınmak zorundadır.


Merhabalar yurt dışından hediye telefon geldi kaydini yaptırmadım . Bu telefonu nasıl kaydettirebilirim, bi çaresi var mı? Kişilere takvim yılında adet cep telefonu getirebilme hakkı tanınmış. Telefonu kayıt yapmayı unuttum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar