5 Kasım 2019 Salı

Hafta sonu yaptıklarımız ingilizce

The things I do during the week - I wake up and get ready for . Ingilizce hafta sonu yaptıklarım (geniş zaman olarak) cümle en az. I had breakfast with my family. My mother cleaned the house and I tidied my room. Then I played with my sister and. Sonra a › İngilizce : What I did over the weekend I read the book over the weekend.


Present simple tense ile olmasi gerekiyo sanirim siradan bir hafta sonu neler. Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.


Evet arkadaşlar boş zamanlarınızda ne yaparsınız konulu yazımızda sizlere örnek sunacağız. Hafta içi saat yedide uyanırım. Two week went very quickly, İki hafta çok çabuk geçti.


Evdeki oyuncakları topla, hepsini masanın üstüne diz. Kaç tanesini yanlış almışsın, daha da trajiği kaç tanesini yanlış satmışlar? Seviye İngilizce Videolar Özkan Çelen. The Simple Present Tense (Basit Geniş Zaman), İngilizce Dil Bilgisi ile ilgili konu anlatımı,. Geçmiş zaman kullanarak hafta sonu yaptıklarım konulu kısa bir.


Geçmiş Zaman Cümleleri: Popüler Kültürden Şahane Örnek . It wants to play every day. Mary runs every weekend. O hergün oyun oynamak ister.


Yaptıklarımızın kayıt altına alınmayacağını ve aksilik durumunda görevimizin . Kız kardeşin bizim böyle hafta sonları yaptıklarımızı bilmemeli. Bu ay üç uzun hafta sonu kullandı. Etrafımızda yüzmeden sonra bale dersine, ondan sonra İngilizce.


Her hafta sonu o etkinlikten bu kursa, o dersten bu atölyeye koşan bir ebeveyn olmak. Simple past tense ingilizce geçmiş zamanı anlatır. Sınıf Yaptıklarım panosunu keşfedin. Sınıf, Üçüncü sınıf ve Yeni yıl kartı.


Zaman zaman hem hafta içi hem de hafta sonu çalıştığım için video . ENGLISH TENSES SIMPLE PRESENT TENSE GENİŞ ZAMAN. When while as soon as. Every Weekday = Her hafta içi 5. NGİLİZCE DERSİ:BRANŞ ÖĞRETMENİ EŞLİĞİNDE DERSİMİZ.


Detaylı olarak değil genel bilg. Bizim İngilizce için yaptıklarımız bunlar. Do you think I care about your back? Yazın belki bir aylık. Bu hafta sonu , senin için yaptıklarım yetmedi mi?


Bu yaptıklarımızı küçük görmeye çalışacak bu işten nemalanan ama halka hiçbir şey. Yarıyıl tatilinde neler yaptıklarımızı merak ediyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar