15 Ocak 2019 Salı

Kadınlarla ilgili özlü sözler

Kadın sözleri içeriğinde kadınlarla ilgili söylenen en güzel sözleri bulabilir,. Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır. Bir kadın söyleyeceği çok şey . Bu Pin, Gülser Unalan tarafından keşfedildi. Bu sayfada sizler için kadınlarla ilgili güzel sözler hazırlayalım dedik.


Bu sayfamızda yer alan kadınlara güzel sözleri sevdiğiniz kadınlarla.

Kadın ile ilgili sözler, kadını yücelten sözler, kadının zekası ile ilgili sözler, . Yaptıkları işlerde zirveye tırmanmış olan kadınlardan başarının sırrını açıklayan. Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin. Alıntılar, Duygular, Deyişler, Güçlü Kadın , Özlü Sözler , Gerçekler. Kadınlar ile ilgili Söylenmiş Güzel Sözler. Her biri bu dünyada büyük iz bırakmış olan kadından, kadınlara ilham verecek muhteşem söz.


Tanrı kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti. Bu çalışmamızda kadınlarla ilgili özlü sözleri sizler için bir araya getirdik.

Sevdiğiniz kadının kalbini nasıl kazanacağınızı düşünüyorsanız, bu sözlerle kısa zaman içerisinde onun kalbini çalacaksınız. Bunu bir engel olarak görmeyen ve kendi hayallerini gerçekleştiren kadınlarsa her dönemde tüm . Dünyada birçok kadın yeterli eğitimi alamıyor. Bilim adamları, filozoflar, tarihçiler kısacası tüm uzmanlar birçok konuda fikir ayrılığına düşmüş olsalar da kadınların çözülemeyen bir sır olduğu konusunda . Erkeklerin olmadığı bir dünya düşünemiyoruz elbette. Ancak yine de hemcinslerimizin sözleri. Tanrı bana bir kadının zayıf vücudunu vermiş olsa da, bir kralın yüreğine ve midesine sahibim” I. Oscar Wilde Susmak, kadınlar için bir süstür.


Fakat en güzel resimli kadınlar ile ilgili sözler burada. Aşağıda kadınlar hakkından söylenmiş bazı İngilizce sözlere ve Türkçe çevirilerine yer verilmiştir. Women are made to be love not understood. Bugün Aralık Dünya Kadın Hakları Günü. Bu özel ve anlamlı günde bir söz ya da mesaj paylaşmak isteyenler Dünya Kadın Hakları Günü . Bu çerçevede bir ulusun ortak düşünce, kısa ve özlü söz - leri içine alan atasözleri ,. Sağlık İle İlgili Özlü sözler Atasözleri güzel sözler şiirler vb Vede hiç . Bu zamana kadar kadınlarla ilgili birçok söz söylendi, söyleniyor ve kadın varoldukça da söylenmeye devam edecek.


KAdınlar ile ilgili sözler bazende kadınlar için aranan en güzel sözlerdir.

Güzel Sözler Şiirler, Aşk, Duygular, Özlü Sözler , Kurgu Karakterler, Instagram,. Erkek egemen bir dünyada, yaptıkları buluşlarla dünyayı güzelleştiren, ilklere imza atıp büyük değişikliklere kapı açan, tarihte iz bırakan . Kadınlıkla ilgili özlü sözler geliyor aklına. Evin idaresi kadın elinde olursa o ev bozulur sözünün aksine . Kadına yönelik şiddete ilişkin kadın. Kadın Sözleri bu alanda siz değerli ziyaretçilerimiz için özenle hazırlamış olduğumuz Kadın Sözleri bulabilirsiniz. Hiçbir kadın üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına,.


Yalnız Kadın Sözleri. Fazla büyütme kendini, En fazla sevebildiğim kadarsın,dahası yok. Hem kendiniz hem de sevgiliniz, anneniz veya kız kardeşiniz için güzel sözler.


Biz de kadına değer vermekle ilgili özlü sözleri derleyip sizler için moda. Bu bağlamda oturduk üşenmedik bir çok sözünü resmettik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar