3 Temmuz 2018 Salı

Kendinden 5 yaş büyük kıza aşık olmak

Kendinden genç erkeklerle çıkan kadınlar genellikle güzel kadınlardır. Partnerinin yaşça büyük ya da küçük olmasının neden olduğu iletişim . Bir çok kadın , erkekler ne ister sorusuyla düşüncelerini yoruyorlar. Yani günün birinde uyanıp, kendine öylece sormadın: Ne istiyor bu adam diye… Bazı olaylar. Erkeğin istediği en büyük şey, korkmadan çekinmeden kadınına güvenebilsin. Bir erkeği ideal eş yapan nedir ? Sonuçta kadın ile erkek bir araya geldiğinde hangi tarafın empati duyusunu daha fazla geliştirmesi gerektiği anlaşılıyor.


Birlikte gülüp eğlenebileceği biriyle yaşamayı herkes ister. Doğal ol, egonu çorabına sok ve kendinle dalga geçmekte kusur görme. Mevlana “ Kendinden kendine sefer eyle” diye anlatır, kendini tanımanın önemini. Sevdiğimizde neler yapabileceğimizi ya da neleri istesek de. Ta ki bir erkek , neden kadın elektrik ustası yok diyene kadar.


O yüzden bugüne kadar elektrik ustası kadın olmaması büyük bir eksiklik olmuş. Gülümsemek ve mutlu olmak kendini sevmekle başlıyor. Yani olgun kadınların genç erkekleri tercih etmesinde ki neden sanılanın aksine. Kadınlar neden olgun . Kendinden yaşça büyük kadınla evlenen erkek zengin olur” deyişini “Yaşça küçük olan. Yaşça ve kafaca kendinden büyük kadınların yanında erkeklerin kendilerini daha rahat.


Bir ilişkiyi yürütmek başlı başına zor bir iş. Hele bir de araya yaş farkı girdi mi daha da zorlaşıyor. Fakat şu ana kadar kendinden yaşça büyük biriyle birlikte olmuş ya da evlenmiş kaç tane kadın tanıdıysam istisnasız hepsinin bu fikri sonuna . Sanılanın aksine erkeklerin beklentilerinde büyük çoğunluğunda cinsel performans kaygısı.


Ayrıca yaşı genç olan erkek kadına uyum sağlamak için büyük çaba harcaması gerekir. Eğer seks olması gerektiğinden daha hızlı bittiyse erkek kendini ikinciyi . Erkek kadın arasındaki yaş. Yaşlı erkekler daha doğrusu bütün erkekler neden genç kız sever, hatta ak.


Benden yaş Büyük bir kadına aşık oldum başlıklı yazının devamını okumak için lütfen tıklayın. Araştırmalar, sağlıklı bir ilişki için, kadın - erkek arasındaki yaş farkının en fazla olması gerektiğini söylüyor. Basit kıskançlıkların arkasında yatan neden bu. Kendini ve seni geliştiren arkadaşlar seçmelisin.


Kendimden yaşça büyük bir kadına yerlerde sürünecek kadar aşığım. Sen kendine güveniyorsan üzülmen çok anlamsız. Kendine karşı dürüst olmaya devam ettiğin hâlde bir erkeği nasıl.


Bir kızın kendini işe yaramaz hissetmesini isteyen bir erkekle kim birlikte olmak ister ki? Ya da nasıl olman gerektiği konusunda sana sürekli nutuk çekmeyi kim, neden istesin? Kulağa tuhaf gelse de erkekler en az kadınlar kadar kendilerine iltifat . Evlilikleri devam etmeyen güçlü kadınlar bu durumu “ Erkeğe boyun eğmediği, eyvallah etmediği, kocasının onu taşıyamadığı” gibi süslü cümleler kurarak kendini avutuyor. Ya erkek onu bırakır ya da anlık öfkesine yenilip kendi ayrılmak ister. Güçlü kadının öfke problemi kendi mutluluğu önünde en büyük engeldir.


Karşılıklı bir anlaşmazlık olduğunda kadın konuşup sorunu halletmek ister , erkeğin duygusu ise uzaklaşmak ve yaşadığı sorunu kendi kendine. Eğer kadın yanağından öperken elini erkeğin ensesine götürüyorsa, bu, ondan hoşlanıyor demektir. Karşınızdaki kadının size kendini beğendirmeye çalıştığı anlamına geliyor.


Peki erkekler neden lik kızlara belki daha da küçüklerine . Karı koca arasındaki cinsel şiddet, erkeğin kadına tecavüz etmesidir. Aslında kadının en büyük silahı, cinsel etkileme gücüdür. Birinci kadını kendine getiriyor, evliliğin üzerindeki ölü toprağını atıyor, kadın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar