17 Nisan 2018 Salı

Amerikada avukat nasıl olunur

KIRMIZI VE BEYAZ GÜLLERDEN OLUŞAN SEVDİĞİNİZİN BAŞ HARFİNİ YAZDIRIN. DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GECİN. SİLİNDİR KUTUDA HARF GÜL. HARFE GÖRE GÜL SAYISI DEĞİŞİLİK GÖSTEREBİLİR.


Kodu: silindir kutuda kırmızı gül. Stok Durumu: Stokta var. En unutulmaz sürpriz en özel olandır.


Kişiye Özel Aşkın Baş Harfi Kutu Gül , uzun yıllar unutulmayacak bir hediye alternatifi. Aşkınızın baş harfini kırmızı güllerle . Açıklama: Sevdiğinizin baş harfinden oluşan güzel bir kombine. Fiyatlarımız gül adedine ve kutu büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.


Harf şeklindeki istediğiniz güller ile hazırlanabilecek bu aranjmanı tercih ederek sevdiklerinizi şaşırtabilir ve onlara hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kutuda harf güller istenilen baş harf canlı güller ile kutu üzerine işlenebilir. Bilgileri Kırmızı Gül : Adet Beyaz Gül : Adet Kutu Boyutları; Yükseklik: cm.


Not: Seçilen harfe göre kullanılan gül adeti farklılık . Büyük kutu içerisine yapay kırmızı ve beyaz güllerden dizayn edilmiş çeşitli malzemelerle süslenmiş gösterişli tanzim. Sevginizi anlatmaya kelimeler yetmiyorsa . Kart Seçimi Siparişinizi hangi kart ile gönderelim ? Nazar Boncuklu Balon ₺ 50.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar