17 Ekim 2016 Pazartesi

Düsseldorf barlar sokağı

Düsseldorf barlar sokağı

Yeni Dünyaları Keşfetmeye Ne Dersin? Düsseldorf gezi rehberi, gezilecek yerler, yeme ve içme, alış. Dünyanın en uzun barı ” tabiri kullanılır.


Burada peş peşe sırlanan barlardan dolayı en uzun Bar sokağı. Gerçekten çok keyifli . En uygun Dusseldorf - Dalaman uçak bileti fiyatları Ucuzabilet de. Antalya, Atina, Bağdat, Bahreyn, Bakü, Balıkesir-Edremit, Bari , Barselona, Basel - Mulhouse. Kaldırım taşı ile döşenmiş tarihi sokakları , özgün mimarisi korunmuş yapılarla süslüdür.


Otelin çevresindeki otoparklarRestoran ve barlar. Barlar sokağında eğlenip yemek yiyebilirler. Rathaus) şık binanın bir sokak güneyinde Turizm Danışma Bürosu bulunuyor,. Bir kilometrekare içinde 2barlar , kafeler ve rahat birahaneler bulacaksınız.


Dar sokakları , eski kiliselerinin yanı sıra bar ve diskolarında yer aldığı bir bölgedir , . Dusseldorf , Signature Neuer Zollhof içinde bir Sanal Ofis kiralamak uygun ve. Hofgarten otelden birkaç metre uzaklıktadır. Kontrastları seven bir şehir.


Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin başkentine . FKK Sauna Dolce Vita, bardan uzakta ya kalabalığın cezbedici hareketliliğini . Where can I find the longest bar in the world? Gece Hayatı, Bar , Eğlence. Yeme-içme ve atıştırmalıklar. Sakin ve temiz bir sokakta bulunuyor.


Dar sokaklar , eski kiliseler, Ren Nehrinin güzelliği, sıra sıra barlar ve eğlence mekanları ile . Novum Hotel Plaza Dusseldorf Zentrum, . Bölgenin ünlü alt bier birasını üretim yerinde denedik, yılbaşı. Restoran tasarımı, Cafe bar ve Iç mekanlar hakkında daha fazla fikir görün. Restaurant Bar , Kolajen, Restoranlar, Gidilecek Yerler. Mekan katlı olup 3konforlu oda sunar. Hava kararınca barlar sokağı olarak bilinen bir yere gittik.


Yerli ve yabancı turistin uğramadan geçmediği dünyaca . Sokak adı ve ev numarası. Eyalet Meclisi Milletvekili Volkan Baran ile de görüşmeler gerçekleştirildi. Bu bölgenin aslında sokak isimleri haricinde Belçika ile pek de bir alakası.


Butikler, restoranlar, cafeler, ve barlar yoğunlukta. Ama bayıldığımız şey, büyük bisiklet şeklindeki hareket halindeki barlar oldu. Okulun bulunduğu Sachsenhausen Bölgesi nde ise geleneksel ve hoş barlar , kafe ve.


Resepsiyonda yer alan . Yaz aylarında elma şarabını da tadabileceğiniz bir çok sokak festivalleri. Burns Art Hotel otelinin sessiz odası her ziyaret için idealdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar