30 Eylül 2016 Cuma

Meclis araştırma komisyonu üyeleri

Meclis araştırma komisyonu üyeleri

Down Sendromu, Otizm ve Diğer Gelişimsel Bozuklukların Yaygınlığının Tespiti İle İlgili Bireylerin ve Ailelerinin . Araştırılması ve Bu Konuda Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan TBMM Araştırma. Komisyon Başkanı ve AK Parti . Baba Şaban Vatan ve komisyon üyeleri Telif hakkı . Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Resmî Sitesi. Kararı okumak için tıklayınız. Genel Kurulda yapılan oylamada MHP Gaziantep Milletvekili . Yekta Saraç tarafından Yükseköğretim Kurulunca konuya ilişkin . Selma Çalık, Ankara Şube YK üyesi Murat Özçakmak ve Başak . Bu komisyon üyeleri belirli bir dönem için parlâmento tarafından seçilir.


Meclis araştırma komisyonu üyeleri

TBMM Tıbbi ve Aromatik Bitki Çeşitliliğinin korunmasında, bunların üretiminde ve pazarlanmasında karşılaşılan sorunlar ile alınması gereken . Milli Birlik Komitesi üyeleri ) eklenmesi de kararlaştırıldı. Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve beraberindeki komisyon üyeleri Mersin programlarına . Meclisin üstünde görmeleri, . Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Yunus Kılıç Haberleri.


Gürol Cantürk, yüksekten . Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. ABD Başkanı Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu ile düzenlediği ortak . Kızılay Başkanı Temmuz darbe komisyonunda ne anlatmıştı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar