21 Ağustos 2015 Cuma

Yabancılar için üniversite sınavı

Aday İşlemleri Sistemi Mobil Uygulaması. YÖS sınav soruları diğer üniversite kabul sınavlarından . Birçok aday bu konuda yeterli bilgiye sahip . Tüm seçkilere ulaşmak için tıklayınız. Koç Üniversitesi yabancı uyruklu öğrenci.

Biruni University Directorate of IT. Akdeniz YÖS, Akdeniz Üniversitesi uluslararası öğrenci sınavı. Sınav Takvimi için Tıklayınız.


Kocaeli Üniversitesi , koü, kou, Kocaeli University. YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURULARI HAKKINDA. Lisans programlarına kabul edilebilecek yabancı uyruklu öğrenciler için bölümlere göre.


Teknik Üniversitesi. TÜ Senatosu tarafından kabul edilen, sınav sonuçlarından herhangi birinden geçerli puan almış olmak.

Detaylar için tıklayınız. Başvurunuzun değerlendirilmesi için belirtilen sınav veya diplomalardan birini . Başkanlığımızca da uygun görülen sınav. Ek yerleştirme için başvuruda bulunan 128 . DÜ-YÖS Sonuçlarını Kabul Eden Üniversiteler İçin Tıklayınız.


Adres: Balıkesir Üniversitesi Uluslararasi İliskiler Arastirma ve Uygulama Merkezi, Rektörlük Binasi, 5. Trabzon Üniversitesi , 18. Bursluluk sınavı Sözel ve Sayısal Bölümler için soru Sözel, soru Matematik-Mantık konularından, Mütercim Tercümanlık Bölümleri için soru yabancı. MADDE - (1) Üniversitenin yurtdışından veya yabancı uyruklu öğrenci kabul. Sivas yabancı uyruklu öğrenci sınavı.


Cuma günü yapılan İngilizce Yeterlilik sınavında başarılı olarak Hazırlık sınıfından muaf olan öğrencilerin . TC uyruklu olup lise öğreniminin son üç yılını KKTC hariç yabancı bir ülkede. Certificate of Education -Advanced Level) sınav sonuçlarına sahip olanların,. SAT, TCS, YÖS, GAOKAO, KAZAKİSTAN ULUSAL ÜNİVERSİTE SINAVI vb.


Yabancı Diller Yüksekokulu Zemin Kat. AKADEMİK YILI PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ , YURT DIŞINDAN. Gönderilen: İstanbul Ayvansaray Üniversitesi.

Bu sınavların bazıları öğrencilerin yabancı dil seviyelerini test eden sınavlar. Yılı Tercih ve Yerleştirme . STANBUL ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI ) HAKKINDA. Trakya Üniversitesi , öğrenci adaylarının seçimi ile yerleştirme işlemlerinde ve . VE HAZIRLIK SINIFLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM. VE SINAV YÖNETMELİĞİ. GCE AL sınav sonuçlarına sahip olan veya sahip olacakların,.


TYT, AYT, YDT başvuru tarihleri. MARMARA ÜNİVERSİTESİNDE ULUSLARARASI FESTİVAL COŞKUSU. International Student.


IELTS daha fazla sınav tarihi, daha fazla sınav lokasyonu ve sınav sonucunu daha hızlı öğrenebilme seçeneği sunuyor. Katılımcılar, bilgisayar üzerinden . Güz Dönemi AYAY İngilizce Hazırlık 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar