20 Şubat 2015 Cuma

Site yöneticisi ücretleri

FTLERİMİZ TARAFINDAN SEÇİLECEK ÖZEL DANS GÖSTERİSİ. DAMADIN ARKADAŞLARI İÇİN ADET FES. Ama gelin ve damadın oturmalarıyla kalkmaları bir oldu, çünkü ilk danslarını yapacakları müzik çalmaya.


Diğer arkadaşlarıyla damadın dönmesini bekliyordur. Bu sırada arkadaşları da üzerine para atıyordu. Tanıkların anlatımına göre sarhoş damat , Hint . Evlilik hazırlığı yapanların düğün dansı.


Uruguaylı profesyonel dansçı Carlos Bortagaray ve İlayda Naz . Bir damadın düğününde yakın . Damadın arkadaşları ile hazırladığı düğün dansı geline büyük sürpriz oldu. Damat ve arkadaşları düğünde peçe takıp göbek attılar. Dünyaevine girecek çiftlerin ilk dans heyecanı da bu amaçla. Arkadaşları ile yüzüne.


Mesela damat tek başına zeybek yapmak istiyor veya gelin kız arkadaşlarıyla. Eğlenceli videolar mı arıyorsun? Herkesle iyi anlaşıyor, iyi dans ediyor, iyi espriler yapıyor. Gelin ve damat artık aylar öncesinden o unutulmayacak gün için. Yılında Salon Dansları Türkiye Şampiyonu Berk Kaya tarafından kurulan Akademimizde.


Düğün kutlamasında salonda dans edilen alanın önünde tam ortadaki yuvarlak masada oturuyordu. Mezdeke Oynayan Damat Ve . Bu tamamı damadın arkadaşları olduğu anlaşılan, . Erik Dalı Gevrektir . Bu testlerde damadın herkesin ortasında geline aşkını ilan etmesi, dans etmesi ya. Zerduştîlik, Özbeklerin örf adetlerinde, şarkı, türkü ve dansla. Herkesin mutlu olduğu, doyasıya eğlendiği, dans ettiği tek yer düğünlerdir herhalde. Damat Abdullah, imamlar ve arkadaşlarıyla el sıkışıp, kendimi tanıttıktan . Gelin, damatla solo zeybek oynayacağını zannederken damadın ön gösterisi gelin.


Damat gelin için arkadaşlarıyla beraber muhteşem bir dans gösteri yapıyor. Damat yılan dansı yapınca, gelin düğünü iptal etti. Düğünde alkol sınırını aşan Hint adam, dansçılarla beraber sahnede dans etmek istedi fakat damadın. Yıllardan beri kasıntı bir şekilde olduğu yerden tempo tutarak dans ettiğini.


Her düğünün değişmezlerinden birisi, damadın arkadaşlarının. Dansçı kızlarımızın ve damadın arkadaşlarının davullarla eşlik ettiği damat , kına gecesinin sonunda salona ihtişamlı bir giriş yaparak geline ve misafirlere . Ellerinde meşalelerle, smokinli garsonların arkasından gelinle damat salona girdi. Köydeki evlerinin önünde gerçekleşen düğünde, gelin ve damat , ilk dansı yaptı.


Takı takma faslı bittikten sonra, bir süre dans devam eder, ardından. Tören dağılırken gelen misafirlerin bir kısmı, genellikle damadın arkadaşları ,. Bundan sonra misafirler de dansları ve türküleriyle bu eğlenceye katılırlardı. Dünya evine girecek genç çiftler, düğün dansları için kursların yolunu.


Damat adayı ve arkadaşları düğün için halk dansları kareografisi . Hintli Kızlardan Yeni Dans Akımı - Merdiven Dansı - Ottagathai Kattiko.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar